Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AprilRain pisze:trzymam kciuki za domki dla dziewczynek. i dla waszej afrykanskiej trojki.
jak schron stoi finansowo teraz?
Gibutkowa pisze:AprilRain pisze:trzymam kciuki za domki dla dziewczynek. i dla waszej afrykanskiej trojki.
AprilRain nieciekawie szczególnie że trzeba kupić lampę odkażającą, która kosztuje ponad 1300złNie mają izolatek z prawdziwego zdarzenia, bo nie ma pomieszczeń a UM się na nich jak zwykle wypina i tylko żąda żeby "zmniejszyli liczbę zwierząt" - ciekawe jak? Mają usypiać zdrowe?
Także mile widziane wszelkie bazarki itp. Ja tez wykombinuję coś w weekend, tylko muszę poprosić szwagra żeby mi aparat pożyczył.
Tak mi szkoda szczególnie P. Ani która sobie flaki wypruwa i której naprawdę zależy na zwierzakach i przywiązuje się do każdego z nich. Nawet jak są w domkach stałych to się interesuje, ma kontakt, płacze jak są chore lub odchodzą. Takiego kierownika to bym sobie wymarzyła żeby i w naszym schronie był.
AprilRain pisze:Gibutkowa pisze:AprilRain pisze:trzymam kciuki za domki dla dziewczynek. i dla waszej afrykanskiej trojki.
AprilRain nieciekawie szczególnie że trzeba kupić lampę odkażającą, która kosztuje ponad 1300złNie mają izolatek z prawdziwego zdarzenia, bo nie ma pomieszczeń a UM się na nich jak zwykle wypina i tylko żąda żeby "zmniejszyli liczbę zwierząt" - ciekawe jak? Mają usypiać zdrowe?
Także mile widziane wszelkie bazarki itp. Ja tez wykombinuję coś w weekend, tylko muszę poprosić szwagra żeby mi aparat pożyczył.
Tak mi szkoda szczególnie P. Ani która sobie flaki wypruwa i której naprawdę zależy na zwierzakach i przywiązuje się do każdego z nich. Nawet jak są w domkach stałych to się interesuje, ma kontakt, płacze jak są chore lub odchodzą. Takiego kierownika to bym sobie wymarzyła żeby i w naszym schronie był.
moj szef co jakis czas przesyla schronisku pieniadze w ramach pomocy, jutro w czasie rozmowy zasygnalizuje ze pora pomoc.
cynamon i wanilia pisze:no to trzymam kciuki za wspaniałomyślność szefa
AprilRain pisze:cynamon i wanilia pisze:no to trzymam kciuki za wspaniałomyślność szefa
poszedl przelew dzisiaj
tymi paluszkami wystukany)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Silverblue i 63 gości