Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Hej Cioteczki!![]()
![]()
Iriska
kinga w. pisze:a wiesz że ja też kombinowałam nad ceramiką?? Ciężka, a koty czasem jeżdżą z miską.
Tyzma pisze:No właśnie to jest przewaga ceramiki nad wszystkim innymu mnie się sprawdza a i czystość lepiej utrzymać, bo wszelkie plastiki to jednak plastiki. Sama jem na ceramice to co kotom będę żałowała - co gorsze?
kalair pisze:kinga w. pisze:a wiesz że ja też kombinowałam nad ceramiką?? Ciężka, a koty czasem jeżdżą z miską.
Ja mam nierdzewki.Nie narzekam. Koty też. I jedną ceramiczną,płaską na wodę.W rozsądnej wielkości
![]()
kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:Nie wiem, w czym rzecz
Kinga żądania spełnia...![]()
Ojapiorkuje!
A co, masz jakieś SZCZEGÓLNE?![]()
![]()
Tyzma pisze:te metalowe to nierdzewne - podobno - zobaczymy z czasem![]()
a ja tego półmiska to szukałam ze 3 miesiące, żeby był niski, odpowiedniej wielkości i takie tam, żeby kotki jadły łebek w łebek - no i co? nie wiem po co moje wysiłki jak Duśka czeka aż Glaki się naje a i tak ją odchudzam
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:Nie wiem, w czym rzecz
Ojapiorkuje!
![]()
Nie...
kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:Nie wiem, w czym rzecz
Ojapiorkuje!
![]()
Nie...
Na pewno?![]()
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:Nie wiem, w czym rzecz
Ojapiorkuje!
![]()
Nie...
Na pewno?![]()
Łi...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 90 gości