PEREŁKI I FUKU CZWARTY WĄTEK

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie maja 25, 2014 20:16 Re: PEREŁKI I FUKU CZWARTY WĄTEK

MamaMeli pisze:a mówiłaś mu że jestem piąty rok na trzyletnich studiach licencjackich? :ryk: ja po prostu robię swoje, to nie ma co podziwiać, za to naśladownictwo polecam ;) jedynym wyznacznikiem "normalności" którym się kieruję jest to, żeby być niezależną i na siebie zarabiać. I wtedy można wszystko :ok: (no, prawie, bo doba ma tylko 24h / i mówiąc wszystko nie mówię o kwestiach finansowych, bo aż takich kokosów nie zarabiam, ale o poczuciu że wszystko zależy tylko i wyłącznie ode mnie/)

Nie mówiłam, bo nie wiedziałam, a poza tym - czy to ma jakieś znaczenie? Dla mnie nie ma :1luvu: Mam podobny system wartości, tylko jakoś to zarabianie na siebie mi średnio wychodzi (dostaję stypendium za oceny, ok, ale ja do pracy chcę!); szkoda, że żadna praca mnie nie chce...

kuba.kaczor13 pisze:Madziś , czujesz się zagrożona ? :wink:

:smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: Nie :smiech3:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Nie maja 25, 2014 20:20 Re: PEREŁKI I FUKU CZWARTY WĄTEK

korepetycje->niania->wolontariat w operze (wszyyyyyystko tam robiłam)->projekty graficzne, portrety na zamówienie->au pair-> zastępca dyrektora artystycznego festiwalu muzycznego, grafik i webmaster tegoż ->knajpa w roli baristki->przewodnik w parku tematycznym->praktyki w muzeum->korporacja

czy jakikolwiek kawałek mojego cv trzyma się qpy? nie :D praca miała być jakakolwiek, teraz jest normalna, za to czy skończę studia i zaliczę erazmusa na którym teoretycznie jestem to się jeszcze okaże :D

Kubuś przepraszam, przyszły dwa rude spamery i śmiecom
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Nie maja 25, 2014 20:22 Re: PEREŁKI I FUKU CZWARTY WĄTEK

MamaMeli pisze:korepetycje->niania->wolontariat w operze (wszyyyyyystko tam robiłam)->projekty graficzne, portrety na zamówienie->au pair-> zastępca dyrektora artystycznego festiwalu muzycznego, grafik i webmaster tegoż ->knajpa w roli baristki->przewodnik w parku tematycznym->praktyki w muzeum->korporacja

czy jakikolwiek kawałek mojego cv trzyma się qpy? nie :D praca miała być jakakolwiek, teraz jest normalna, za to czy skończę studia i zaliczę erazmusa na którym teoretycznie jestem to się jeszcze okaże :D

szacunek mój wielki za chęć bycia sobą i kciuki na szczęście za realizację planów i zamierzeń :ok: :ok: :ok:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Nie maja 25, 2014 20:23 Re: PEREŁKI I FUKU CZWARTY WĄTEK

Wow, Arielko - jesteś wielka :1luvu: Widzisz, większość Twojego CV to związane z dziećmi albo z muzyką - dzieci nie cierpię a na muzyce się nie znam :ryk:
A to te Węgry i wszystko to w ramach Erasmusa i wracasz do Polski na egzaminy, czy jeszcze inny układ?

Spilett

Post » Nie maja 25, 2014 20:30 Re: PEREŁKI I FUKU CZWARTY WĄTEK

ja się nie znam na rzeczach na których Ty się znasz :ok: każdy ma swój kawałek podłogi :) na przykład w knajpie byłoby spoko gdyby nie wewnętrzne obrabianie koło pióra, no i męczący był system pracy na śmieciową umowę ale zawsze to coś. korki nieźle płatne ale za to też okazjonalne...

erasmus był pretekstem żeby wyjechać i żeby cośtam płacili na początek zanim znajdę pracę :) potem drugi semestr ze studiowaniem miał już baaaardzo niewiele wspólnego bo od stycznia pracuję w korpo i czasu maluuusio. teraz muszę tylko uzyskać mocno fikcyjne wpisy i w Polsce zdać co tam jeszcze chcą, napisać pracę i wuala
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Nie maja 25, 2014 20:33 Re: PEREŁKI I FUKU CZWARTY WĄTEK

No, to fajnie Ci się udało bardzo to załatwić :) Fajnie też, że znalazłaś swój kraj i swojego kotełka :1luvu:

Spilett

Post » Nie maja 25, 2014 20:39 Re: PEREŁKI I FUKU CZWARTY WĄTEK

Że to moje miasto mój kraj to wiedziałam od pierwszej chwili gdy po raz pierwszy tu przyjechałam. I wcale mi nie przechodzi, wręcz przeciwnie. No i teraz pierwsze samodzielne mieszkanie i moja pierwsza taka moja najmojsza kotusia. Marzenia się spełniają, tylko bardzo trzeba chcieć. Martwienie się i strach nie uchroni nas przed tym czego się boimy za to bardzo skutecznie chroni nas od radości chwili i maszerowania prosto przed siebie :)
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Nie maja 25, 2014 20:42 Re: PEREŁKI I FUKU CZWARTY WĄTEK

A tak btw to mam nadzieję, że Melisia będzie miała kiedyś towarzystwo i na jednym kotku się nie skończy? :D

Spilett

Post » Nie maja 25, 2014 20:43 Re: PEREŁKI I FUKU CZWARTY WĄTEK

Dobrej nocki i do jutra .Pobudka 4,45 :( .
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Nie maja 25, 2014 20:45 Re: PEREŁKI I FUKU CZWARTY WĄTEK

Cześć Kubyś :D
Pa Kubuś :D :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Nie maja 25, 2014 20:47 Re: PEREŁKI I FUKU CZWARTY WĄTEK

agusialublin pisze:Cześć Kubyś :D

A my jak zawsze , mijamy się w biegu :D :D :D Witaj i dobrej nocki Aga :kotek: :ok:
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Nie maja 25, 2014 20:47 Re: PEREŁKI I FUKU CZWARTY WĄTEK

Kubuś bidoku, dobrej nocy!

Magdziu, gdyby to zależało ode mnie to przede wszystkim byłby pies, a potem pewnie i więcej kotów. Ale nie jestem pewna czy to dobry pomysł, chyba że zupełnie malutki kociak, a takiego z kolei ja nie chcę. Znając moje futerko jestem prawie na sto procent pewna że Meli byłaby bardzo zazdrosna o drugiego dorosłego kota.
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Nie maja 25, 2014 20:48 Re: PEREŁKI I FUKU CZWARTY WĄTEK

agusialublin pisze:Cześć Kubyś :D

No właśnie :ryk:

Spilett

Post » Nie maja 25, 2014 20:49 Re: PEREŁKI I FUKU CZWARTY WĄTEK

Dobrej nocki Kuba ! :D
Obrazek