Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shira3 pisze:moja miesko z poczatku nadziewala na pazur i ogladala na wszystkie strony...smiesznie to wygladalo. Teraz to sie z kolei lubi kawalkami bawic i polowac na nie. Tak samo wode zanim sie napila - wkladala lapke, lizala ja i dopiero wsadzala pyszczek
shira3 pisze:mir.ka pisze:
są jeszcze tacy co robią piece kaflowe i kominki też, nawet się zastanawiałam , czy u siebie takiego nie zrobić, bo ten co jest, był kupiony z domem i nie do końca jest dobrze zrobiony, trzeba go wymienić
rozmawiałam kiedyś na targach budowlanych ze zdunem od pokoleń o kominku kaflowym, takim ciepłym, żeby można było w nim palić drzewem i węglem, fajna sprawa tylko trochę kosztuje
Taki np
Można kupić gotowy i postawić. Nam się marzy w podobnym stylu właśnie kaflowa obudowa naszego.
Myszolandia pisze:Hej Brygada![]()
![]()
![]()
ojacie Miruś,ale super ten kominek z linka
w bloku to ewentualnie biokominek jako namiastka prawdziwegoMyszolandia pisze:Mi to się zawsze marzył kominek,no ale niestety w blokach to bida ...
charm pisze:w bloku to ewentualnie biokominek jako namiastka prawdziwegoMyszolandia pisze:Mi to się zawsze marzył kominek,no ale niestety w blokach to bida ...
shira3 pisze:U nas też... :/ Prawie cały dzień nie mieliśmy prądu :/ Z małą przerwą - dobrze, że obiad miałam z wczoraj to zdążyłam tylko ugotować do niego makaronAle jeszcze ciągle dmucha straszliwie.... najgorzej było przed południem. mam nadzieję, że przez noc wichura sobie wreszcie pójdzie.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 85 gości