Leoś ma najbardziej plaskaty nosek, ale nie widać bo jednobarwny.
Najmniej plaskaci są Amelka i Laluś...
Melon nie jest plaskaty...dziwne....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotkins pisze:A w sprawie walizek to i tak nie można polecieć tylko z pdręcznym, chyba ,że jest się facetem.
Na pokład nie wniesie się żadnej butelki z kosmetykami.
No i d...
Aniada pisze:- praca trwa od 7.00 do 17.00, z dojazdem z Tychów od 4.45 do 19.00-20.00
ezzme pisze:Aniada pisze:- praca trwa od 7.00 do 17.00, z dojazdem z Tychów od 4.45 do 19.00-20.00
gdyby się zdarzyło, że masz jakąś chwilę wolną i ochotę wypić kawę/herbatę/zimny napój ze mną oraz potomkinią mą to daj znać:)
i w sumie tyle mam do napisania![]()
bo powtarzać się, że mieszkańcy Kotkinsowa piękni i przeuroczy to nudno
Aniada pisze:ezzme pisze:Aniada pisze:- praca trwa od 7.00 do 17.00, z dojazdem z Tychów od 4.45 do 19.00-20.00
gdyby się zdarzyło, że masz jakąś chwilę wolną i ochotę wypić kawę/herbatę/zimny napój ze mną oraz potomkinią mą to daj znać:)
i w sumie tyle mam do napisania![]()
bo powtarzać się, że mieszkańcy Kotkinsowa piękni i przeuroczy to nudno
Dziękuję! Teraz na Ligocie mieszkam. I chodzę na lody do przesłynnej kawiarenki "U Dłucika", gdzie obłędna porcja kosztuje 2.50.
Możemy się kiedyś umówić.![]()
Chętnie zaprosiłabym Cię do siebie, ale Jożik - totalna kopia Dimy - jeszcze się psychicznie nie pozbierał po przeprowadzce (miał zapalenie pęcherza, najprawdopodobniej spowodowane stresem).
A, i mam wakacje. Zaczęły się ponuro, ale mam nadzieję, że wychodzimy na prostą.
koteczekanusi pisze:Myślenie jest stanowczo przereklamowane.
koteczekanusi pisze:A ja mam sześć burych maluchów, z których tylko jeden póki co daje brać się na ręce, a wszystkie uciekają na widok człowieka.
I staram się nie myśleć. Myślenie jest stanowczo przereklamowane.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Nul i 26 gości