Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
phantasmagori pisze:Mój Leonek miał pod paszką guza wielkości dorodnego orzecha laskowego. Dzięki bogu okazał się tłuszczakiem. Leonek wchodząc w wiek średni zaprzestał grandzenia, postanowił być statecznym panem, a ponieważ porcji żarełka nie zmniejszył, to i przytył w szybkim tempie, z czego zrobił się tłuszczak. Życzę Żabulci, która też do szczupłych nie należy, aby to był właśnie niegroźny tłuszczaczek![]()
Grosziwo pisze:phantasmagori pisze:Mój Leonek miał pod paszką guza wielkości dorodnego orzecha laskowego. Dzięki bogu okazał się tłuszczakiem. Leonek wchodząc w wiek średni zaprzestał grandzenia, postanowił być statecznym panem, a ponieważ porcji żarełka nie zmniejszył, to i przytył w szybkim tempie, z czego zrobił się tłuszczak. Życzę Żabulci, która też do szczupłych nie należy, aby to był właśnie niegroźny tłuszczaczek![]()
Nie wiem kochana co to "za coś" ale wet miał zatroskaną minę bo on wcześniej usuwał Żabie listwy mleczne (miała guzy, które z ziarenek grochu szybko rozrastały się do monstrualnych rozmiarów wielkości renklody a nawet ciut wieksze).
Ja jednak trzymam się tego co napisałaś, a Żaba to twardziel
barbarados pisze:Kurczę , czy one muszą chorować ?
Będzie dobrze![]()
![]()
![]()
Żaba jest twarda zawodniczka
Ewa L. pisze:Ciesz się że to nie całe stadko zaległo na łóżeczku bo wtedy dla dużej miejsca brak.
zerduszko pisze:Kciuki za Żabę!
Grosziwo pisze:Ewa L. pisze:Ciesz się że to nie całe stadko zaległo na łóżeczku bo wtedy dla dużej miejsca brak.
Przecież napisałam, że dopiero zaczęłam sobie ścielić wyrko, a wieści się szybko roznoszą więc ......![]()
phantasmagori pisze:[...]
Ps. Ja się ciągle nie mogę napatrzeć jak Ci Rudolf kolorem i sylwetką do Żaby przypasował![]()
Grosziwo pisze:I tak ma być...
"na złe humory Grosziwo"tak jak kiedyś był film "na kłopoty Bednarski"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 41 gości