psiama pisze:Tak słyszałam, ostatni dzwonek. Do kiedy masz urlop ?
Do maja
Moderator: Estraven
psiama pisze:Tak słyszałam, ostatni dzwonek. Do kiedy masz urlop ?
Olalalalalashira3 pisze:psiama pisze:Tak słyszałam, ostatni dzwonek. Do kiedy masz urlop ?
Do majaPlus niewykorzystany wypoczynkowy

shira3 pisze:Łatwizna...wzięłam i mam

mir.ka pisze:shira3 pisze:Łatwizna...wzięłam i mam
ja też (chyba) do końca roku

cieszę się, że jeszcze trwa, i mam nadzieję, że potem będzie smakowałasolangelica pisze:Melduje ze Twoja cudnie pachnaca szyneczka jeszcze trwa w lodowceczeka na swiateczny stol. POTWIERDZAM - wonio niesamowicie! Lezala w kuchni na blacie cala noc, jak tam weszłam rano to poczułam najpierw szynke... No slinotok jest gwarantowany!
fajnasolangelica pisze:Fajna ta Twoja firmowa wigilia, mnie czeka w poniedziałek - praktycznie początek pracy... Bardzo mily to gest, może się dzięki temu lepiej zintegrujemy![]()
solangelica pisze:Zbyszek jeszcze odsypia swoja inwentaryzacje, codziennie cos się dzieje i wlasciwie to jeszcze nie miał kiedy odespać... Ale pracuje nad tym
nie wspominaliście, ale na pewno będzie jeszcze okazjasolangelica pisze:W piątek mielismy misje z paczka swiateczna dla sąsiadki (chyba Ci wspominaliśmy?). Ale była akcja
kaloryfery ignorują zupełnie... ale jak jest zimno, to ładują się pod kołdrę zamiast na kołdręsolangelica pisze:Poza tym zaliczyliśmy byzuch - wszyscy przezyli nawet Muter za bardzo nie narzekala Koty szaleją, odpowietrzyli nam kaloryfer w pokoju wiec Fiona wsadza pysk miedzy zeberka i tak sobie lezy. Rozwazam uruchomienie jej piekarnika w ramach solarium Twoje tez tak lubia kaloryfery?
solangelica pisze:No i pierwsze drugie swieto jadymy do rodzicow, a potem w drugie wracamy zas, bo 27 do pracyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
niestety nie mam - w życiu nie piekłam makowcasolangelica pisze:Jak masz jakiś fajny przepis na makowca to poproszę o podpowiedz, bo ja nie mam pomysla

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości