Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou pod palmą

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 27, 2011 18:08 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou na pikniku

Narazie mam jedne szelki, bo finansowo nie wyrabiam z wydatkami, jeszcze osiatkowanie, remont balkonu, na biężąco mięcho, chciałoby się jeszcze na wakacje... No i jeszcze teoretycznie 2 pary szelek. Ale zobaczymy najpierw które w ogóle zechce na spacerki. Frejka raczej odpada, zbyt neurotyczna. Wystarszy się wyrwie i zniknie w popłochu. Przy niej wszystkiego można sie spodziewać. Ale spróbuję. Konan myślę zapomni o strachu jak zobaczy drzewka na które można wleźć :twisted: a trzeci kot to jeszcze nie wiem, ale podobno bezstresowy to jest nadzieja :D

Ja próbuję trochę rozruszać rodziców, rozśmieszyć i ciężko jest. Brak im ochoty na radość :(
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Śro kwi 27, 2011 18:38 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou na pikniku

pozytywka pisze:koty, to nie konie jednak, więc chciałam tak delikatnie powiedzieć - przyczepka - obszerna, ale jednak dosyć mała :D
przyczepa jest na konia
a przyczepisko na słonia :mrgreen:

Zależy, ile tych kotów jest :D

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro kwi 27, 2011 19:27 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou na pikniku

Erin pisze: Zależy, ile tych kotów jest :D

no ile?
Zaledwie 14 :mrgreen:

shalom, wiem, że ciężko
trzeba być dobrej myśli, żebu się samemu nie poddać
przesyłam pozytywne wibracje

z porad praktycznych - jak kto ma trawniczek przed blokiem, a nie ma pewności co do nerwowości kota, to lepiej zacząć piknikować blisko domu
My tak chodziliśmy pod okna z Lokim w lecie i jesienią. Ale prawdziwym hitem okazała się zima
Loki uwielbiał zimą ganiać po śniegu, w który zapadał się po pas; i tak śmiesznie otrzepywał tylnie łapki
Nie mogłam go zgarnąć do domu, taki był rozentuzjazmowany
Trząsł się jak galareta w którymś momencie, ale wyrywał mi się z rąk jak zobaczył, że niosę go do domu - zupełnie jak dziecko sine z zimna, ale nie chce się dać wyciągnąć z morza :mrgreen:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Śro kwi 27, 2011 21:19 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou na pikniku

Ciekawe czy do ZOO wpuszczają ze zwierzętami a dokładnie z kotami? :twisted: bo wybieram się do nowo otwartej motylarni u nas i chętnie wzięłabym któreś futro i pokazała duze kotecki jak rycą :twisted: albo chociaż do ogrodu botanicznego na wystawę tulipanów :lol: pewnie chętnie by popracowały w ziemi :twisted:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Śro kwi 27, 2011 21:21 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou na pikniku

pozytywka pisze:Dziękuję, że mnie pocieszałaś jak jechaliśmy samochodem
Obrazek

Loki, a pamiętasz jak byłeś obrażony na Dużą za to, że Ci jakiegoś kota do domu sprowadziła? Co Ty byś kocie bez Caillou zrobił, co?? :mrgreen:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw kwi 28, 2011 6:52 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou na pikniku

kiche_wilczyca pisze: Loki, a pamiętasz jak byłeś obrażony na Dużą za to, że Ci jakiegoś kota do domu sprowadziła? Co Ty byś kocie bez Caillou zrobił, co?? :mrgreen:

Bym sobie biegał za papierkami i sznureczkami, o!
Jedna jaskółka wiosny nie czyni, raz ja tylko lizu, lizu, no może dwa.
A dziś już ją gryziu, gryziu, niech wie, kto tu rządzi.
Ale w samochodzie się przydaje, to fakt. Siedzi obok i emanuje spokojem.
Emanuje - trudne słowo. :roll:
Loki

pozytywka

Post » Czw kwi 28, 2011 8:36 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou na pikniku

Lokus- jesteś boski!
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Czw kwi 28, 2011 8:42 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou na pikniku

Jaki pan, taki kram :mrgreen:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw kwi 28, 2011 8:42 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou na pikniku

w ogóle raczej boski jestem 8)
Loki

Obrazek

pozytywka

Post » Czw kwi 28, 2011 8:54 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou na pikniku

Ajajajaj :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Jakie klimaciki - regały, książki, okrągły stół z serwetą ... te rzeczy 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw kwi 28, 2011 8:56 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou na pikniku

Przytulnie i domowo :D miłego dnia życzymy :D
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Czw kwi 28, 2011 9:00 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou na pikniku

AYO pisze:Ajajajaj :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Jakie klimaciki - regały, książki, okrągły stół z serwetą ... te rzeczy 8)

Oj, dokładnie to samo pomyślałam :1luvu:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw kwi 28, 2011 9:01 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou na pikniku

yyy, akurat na tym zdjęciu to się najgorszy bałagan załapał w kadr :oops:
Dla sunshine, która narzeka na wolne przebiegi TŻ, jeśli chodzi o prace remontowe - polecam przyjrzeć się żarówce na kablu wiszącej, od kiedy się wprowadziliśmy (6 lat) :roll:
Obrus specjalnie położony, bo na innych zdjęciach ciągle ten w kratkę - wyglądało, jakbyśmy nigdy nie zmieniali
A stół, to moje szczęście i duma - znaleziony na śmietniku, przytargany na własnych i TŻta plecach i na własnych plecach wtarabaniony przez okno, bo drzwi tak wbudowane, że się nie przecisnął, a nogi ma klejone, a nie wkręcane :D

pozytywka

Post » Czw kwi 28, 2011 9:05 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou na pikniku

O, chyba się nie znasz - to nie bałagan tylko nieład artystyczny :-)
A żarówkę widziałam i co z tego - nie w żarówce tu sedno :mrgreen:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

[poprzednia][następna]