Wreszcie!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Pomalutku. Zauważyłam jedną rzecz jeszcze. Dałam im chrupki na śniadanko to wieczorem jak zobaczyły miecho patrzyły na mnie jakbym z byka spadła albo otruć je chciała. Kwestia konsekwencji chyba też.estre pisze:Spróbuję jutro mięsa. A nuż może zje
Aniołek_ pisze:estre pisze:No niestety, jak nie jadał puszek to kupiłam Whiskas i Kite-kat i Gourmet i nie tknął wcale. On jest jakiś dziwny
bo on Ahrystohkata!![]()
mój obecnie, jak czasami dostanie saszetkę karmy w. to jakoś chętny nie jest... ale jak mu się pokaże saszetkę miamora (a koty kolorów nie rozróżniają ponoć) to się staje taki grzeczny, taki mruczący, taki miziasty, taki przytulasty i on zrobi WSZYSTKO byle dostać
kinga w. pisze:Pomalutku. Zauważyłam jedną rzecz jeszcze. Dałam im chrupki na śniadanko to wieczorem jak zobaczyły miecho patrzyły na mnie jakbym z byka spadła albo otruć je chciała. Kwestia konsekwencji chyba też.estre pisze:Spróbuję jutro mięsa. A nuż może zje
dagnes pisze:Znalazłam przypadkiem ten wąteczek i wpadłam się przywitać.
Widzę dziewczyny, że dzielnie walczycie z wprowadzaniem BARFa (a koty też walczą, tyle że przeciw).
Wczoraj jedna forumowiczka napisała na Chatulu, że jej jakże arystokratyczny kot ragdoll wybrał się w nocy na przechadzkę po ogrodzie i wrócił do domu z upolowaną myszką! Pobawił się nią, a następnie skonsumował do połowy. A ona dopiero co zaczęła mu powoli i nieśmiało wprowadzać BARFa
.
Miejcie więcej wiary w wasze koty
zapietanaguzik pisze:witam w klubie "przymierzających się"![]()
początkowo też byłam podłamana Zośką, bo Royal dla kittenów był owszem, przepychota i w ogóle mlask mlask, za to puszki nie będące Gourmetem - fuj
kwestię mięsa pod postacią niepuszkową pominę milczeniem![]()
Ignaś z kolei wcina wszystko![]()
na szczęście parę dni temu okazało się, że tuńczyk z puszki TO JEST TO
Zośka wylizała wszystko, co podstawiłam jej pod pysia, i pewnie wylizałaby i drugą porcję![]()
poszłam więc za ciosem
jednego dnia dostała tuńczyka + gotowanego kuraka - zjedzone
kolejnego dnia dałam obojgu surowego kuraka - ZJE DZO NE, pierwszy raz tknęli surowiznę i to UWAGA UWAGA w tej kolejności: wyżerali kawałki w czasie krojenia, oboje zostawili kilka, więc im zmieszałam z musem Gourmeta i też pooooszło do brzuchalów
natomiast cały czas nie wiem, co później z kastratami...niedługo przyjedzie do nas wykastrowany Nietoperek - co powinien dostawać? wyłącznie karmy dla kastratów?
za Wasze BARFowanie
estre pisze:Dzięki za kciuki!
Z tuńczykiem też spróbuję, bo Prezes czasem zje
Kastrat normalnie powinien jadać BARF
Mój też kastrat i normalnie je Orijena dla kotówI też mam nadzieję będzie jadł BARFa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 39 gości