I znowu pytanie to pan ma dwa koty???

Od dziś wieczora TŻ zaczyna malowanie mieszkania, koty będą wyeksmitowane do sypialni. Mam nadzieje, że będą grzeczne.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dagmara pisze:A na jaki kolor malujecie? Moze sie skusicie na szylkretki
Dagmara pisze:A na jaki kolor malujecie? Moze sie skusicie na szylkretki
Dagmara pisze:Ja myslalam, zeby tym pedzielkiem tak chlap, chlap zrobic i kiciom kilka szylkretkowych kropek dodac
FluszakPluszak pisze:Dagmara pisze:A na jaki kolor malujecie? Moze sie skusicie na szylkretki
Szylkret na ścianachMoże wyglądać super, ale pewnie cięzko wykonać
![]()
Na pewno malują na taki,żeby na jego tle ładne zdjęcia Polci i Ciupulki wychodziły![]()
Dobrze ,że koteczkowi się udało. Mam nadzieję,że znajdzie domek
Mizianki dla dziewczyn
maggia pisze:Dagmara pisze:A na jaki kolor malujecie? Moze sie skusicie na szylkretki
W sumie malujemy na 3 kolory. Pokój będzie morelowy nektar i imbirowe pola a kuchnia brzoskwiniowy jogurt. Chyba nie pomyliłam.![]()
Dagmara pisze:Ale z czernia to mozna roz polaczyc![]()
a z biela np. zielen
cassidy pisze:maggia pisze:Dagmara pisze:A na jaki kolor malujecie? Moze sie skusicie na szylkretki
W sumie malujemy na 3 kolory. Pokój będzie morelowy nektar i imbirowe pola a kuchnia brzoskwiniowy jogurt. Chyba nie pomyliłam.![]()
Yyyyy... no fajne kolory
Ja mam w pokoju plaster limonki, w kuchni chyba też morelowy nektar właśnie, a w łazience coś liliowe.. ale nie pamiętam, co
Dagmara pisze:u mnie w sypialni jest "pole kukurydzy". mial byl delikatny pomarancz, a wyszla mandarynka
cassidy pisze:maggia pisze:Dagmara pisze:A na jaki kolor malujecie? Moze sie skusicie na szylkretki
Yyyyy... no fajne kolory
Ja mam w pokoju plaster limonki, w kuchni chyba też morelowy nektar właśnie, a w łazience coś liliowe.. ale nie pamiętam, co :)
cassidy pisze:maggia pisze:Pokój będzie morelowy nektar i imbirowe pola a kuchnia brzoskwiniowy jogurt.
Ja mam w pokoju plaster limonki, w kuchni chyba też morelowy nektar właśnie
Dagmara pisze:u mnie w sypialni jest "pole kukurydzy".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 28 gości