B.M.F -slubi....i .jestem męzatka!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 14, 2006 17:28

czarna.wdowa pisze:jak kupisz drugi koszyk to albo oleją oba albo nadal bedą się kłócić o jeden

Dokładnie :lol:
Bo to zawsze bedzie chodziło o TEN koszyk, w którym właśnie śpi konkurencja! U nas koty lubią spać na plecakach ciuchach itp, i choć mają takich ulubuinych miejsc kilka, to zawsze trwa wojna podjazdowa właśnie o to, które jest zajęte przez drugie futro :roll: . Resztę miejsc mają wtedy pod ogonem :lol:
Obrazek

Drażetka

Od: Śro kwi 12, 2006 21:14

Post » Czw gru 14, 2006 17:29

To dopiero było widać po zdjęciu szwów ,że takie troszkę jest inne niż w pozostałych miejscach. Lizała ,po 10 dniach już nic się nie stanie. Dotatkowo psikałam to miejsce oxycortem ,bo było lekko czerwone.

Monika L

Od: Śro wrz 21, 2005 14:53

Post » Czw gru 14, 2006 17:44

:ryk: :ryk: :ryk: ratujcie bo padne ze smiechu,Maja zachowuje sie ajk kociak,nie podejrzewalam ze w tej statecznej starszej damie drzemie kocie :strach: ona bawi sie sama :king: podskoki w miejscu,prezenie grzbietu,miny jakie stroi,kichnełam a ta podskoczyla na wysokosc 1 metra :ryk:
baks goni ja a ona jego,chowa sie za rozne rzeczy a potem atakuje z nienacka z dzikim wyrazem pyska,i sie wycwaniła bestia-jest o połowe mniejsza od baksa wiec włazi tam gdzie on nie moze-pod łózko i pod szafki,zaczepia go a potem myk pod lózko 8) a baks po serii biegow dopada michy i wsuwa zarcie a potem znow ja goni 8O probowalam zrobic fotki ale nie moge za nimi nadazyc 8) mam fotki łozka i podłogi czyli miejsc gdzie przed sekunda byli :wink: sasiedzi mnie z domu wyrzuca :roll: takiego tupania 5,5 kg kota i mai dawno nie słyszalam :oops: baks jakby tupie specjalnie a w dodatku wrzeczy :strach: drze sie w niebogłosy jak ja goni a nie daj boze od niej oberwie 8) mam nadzieje ze w nocy tego robic nie beda,,,,, :conf: :conf:

kasia essen

Od: Czw gru 15, 2005 9:19

Post » Czw gru 14, 2006 19:00

niewiele mi sie dało uchwycic niestety :roll: koty sa za szybkie,widac jak Maja sie czaiła i jaks ie gonili a przy tym brudny dupal Baksa :lol: :lol:
ObrazekObrazekObrazek

nic straconego,jak beda urzadzac takie gonitwy codziennie to zdaże napstrykac fotek 8)
Ostatnio edytowano Czw gru 14, 2006 19:02 przez kasia essen, łącznie edytowano 1 raz

kasia essen

Post » Czw gru 14, 2006 19:02

Co chcesz, Maja musi sobie odbić czas spędzony w kołnierzu :wink:
Deli

Deli

Od: Nie cze 29, 2003 11:14

Post » Czw gru 14, 2006 20:10

to juz trwa dwie godziny :strach: :strach: maja łapie cos czego nie widac a potem atakuje baksa a baks ja,gonia sie i oboje nie wyrabiaja na zakretach 8)
Maja dorwała mysze z chipem i ja maltretuje,,od 10 minut,,uszy mi pekaja :crying: dzwonila do mnie tesciowa,zapytac jak sie czuje i jak sie koty dogaduja a tu w tle piski i wrzaski moich kotow,oraz przewracanie przedmiotow,,,nie musiałam nic mowic :ryk:

kasia essen

Post » Czw gru 14, 2006 21:45

czy to juz troche nie przesada 8O Baks juz poszedł dawno spac a Maja dalej biega ,,jak nacpana :? tyle czasu?nie no ja rozumiem ze ona sie cieszy ale ilez mozna polowac na mysz albo na cien? :wink: ciekawe czy sie dzisiaj wyspie :twisted:
biega juz tak od 5 godzin,,,,

kasia essen

Post » Czw gru 14, 2006 23:30

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Słodkich snów, Kasiu!!
Obrazek

czarna_agis

Od: Czw wrz 07, 2006 23:14

Post » Czw gru 14, 2006 23:33

czarna_agis pisze::ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Słodkich snów, Kasiu!!

dziekuje :twisted: ale Maja od pół godziny smacznie spi :D :D mam nadzieje ze w nocy nic jej nie odbije-to tak jest jak sie chwali kota ze aniołek itp,,,diabeł wcielony :cat3:

kasia essen

Post » Czw gru 14, 2006 23:37

kasia essen pisze:
Słodkich snów, Kasiu!!

dziekuje :twisted: ale Maja od pół godziny smacznie spi :D :D mam nadzieje ze w nocy nic jej nie odbije-to tak jest jak sie chwali kota ze aniołek itp,,,diabeł wcielony :cat3:

Zasnęła? 8O
No, moja Droga, to Ty nie trać czasu na forumowaniu tylko korzystaj :wink:
Bo jak Cię obudzą nad ranem dzikie hordy, to będzie Ci żal każdej minuty :twisted:

A tak serio, to świetna wiadomość. Oby im obojgu tak już zostało :ok:
smil
[Obrazek

smil

Od: Czw lip 14, 2005 20:48

Post » Czw gru 14, 2006 23:39

smil pisze:
kasia essen pisze:
Słodkich snów, Kasiu!!

Zasnęła? 8O
No, moja Droga, to Ty nie trać czasu na forumowaniu tylko korzystaj :wink:
Bo jak Cię obudzą nad ranem dzikie hordy, to będzie Ci żal każdej minuty :twisted:

A tak serio, to świetna wiadomość. Oby im obojgu tak już zostało
:ok:

:strach: :strach: :strach: :strach: nieeee!
Przestan mnie straszyc :wink: w dzien niech sobie robia co chca ale w nocy błagam nie :crying: ja kocham spac 8) a poza tym sasiedzi sie naskarza i dopiero beda berety :wink:

kasia essen

Post » Czw gru 14, 2006 23:45

to jeszcze ostatnie słowo przed spaniem,,Maja okropnie chrapie :twisted:
dobranoc wszystkim zycze :D ja tymczasem uzyje dzis zatyczek do uszu 8)

kasia essen

Post » Pt gru 15, 2006 8:08

jak tam nocka? ładnie przespały? czy obudziły cię dzikie harce skoro świt :?:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pt gru 15, 2006 9:18

Na szczęscie Maja poszła spać razem ze mną i przespała cała noc,Baksa znalazłam spiącego w brodziku,,zawsze tak ma na znak protestu jak tzeta nie ma w domu :wink: normalnie towarzyszy mu codzien w łazience 8) Biedak tęskni :roll:
Wyspałabym się gdyby nie fakt że Maja z tym swoim płaskim pyszczolem strasznie chrapie :evil: gorzej od mojego tzeta,tylko jego to wystarczy łokciem szturchnąc a na Maję dzisiaj nic nie działało :twisted:

kasia essen

Post » Pt gru 15, 2006 10:03

Poczytałam zaległości ,ale masz wesoło :D
Więc Maja z Tobą spała ,super :D
Gonitwy kotów są niesamowite :D Biedny Baks jak za TŻ tęskni i mówią ,że koty nie są wierne :?

Monika L

Od: Śro wrz 21, 2005 14:53

[poprzednia][następna]