No to teraz wypoczywasz za trzech Moderator: Estraven
Ewa L. pisze:Byłam u lekarza .
Sprawa wygląda tak :
- moje zimna tzw. opryszczka na dziobie nie wygląda ładnie i mam ją smarować maścią ichtiolowa,
- gardło nadal czerwone i powiększone węzły chłonne po lewej stronie bez oznak anginy,
- oskrzela z minimalnymi szmerami czego dowodem jest kaszel oskrzelowy który mnie wciąż męczy.
Zalecenia :
- dużo pić,
- wyleżeć chorobę,
- odpoczywać,
- kontynuacja kuracji antybiotykowej tym samym antybiotykiem tylko 7 szt.( połowa opakowania ),
- na kaszel syrop który ma mi pomóc odkrztusić to co mi zalega .
Dostałam zwolnienie od 21 maja do 29 maja.

klaudiafj pisze::ok:![]()
No to teraz wypoczywasz za trzech
MalgWroclaw pisze:Kochana, ile można chorowaćNiech wreszcie "dopadnie Cię" zdrowie
Ciociu, musisz się wyleczyć
Pralcia

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Byłam u lekarza .
Sprawa wygląda tak :
- moje zimna tzw. opryszczka na dziobie nie wygląda ładnie i mam ją smarować maścią ichtiolowa,
- gardło nadal czerwone i powiększone węzły chłonne po lewej stronie bez oznak anginy,
- oskrzela z minimalnymi szmerami czego dowodem jest kaszel oskrzelowy który mnie wciąż męczy.
Zalecenia :
- dużo pić,
- wyleżeć chorobę,
- odpoczywać,
- kontynuacja kuracji antybiotykowej tym samym antybiotykiem tylko 7 szt.( połowa opakowania ),
- na kaszel syrop który ma mi pomóc odkrztusić to co mi zalega .
Dostałam zwolnienie od 21 maja do 29 maja.
no to tym razem dolecz się do końca
Obszukałam wszystkie kryjówki w pokoju - budki, legowiska, szafę . W kuchni też jej nie było ani na szafce, ani na krześle pod stołem, ani za szafkami kuchennymi. W łazience też jej nie było ani w brodziku, ani w koszyczku gdzie dziewczynki lubią się kłaść, ani w umywalce.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter i 5 gości