Wszystkie koty jamnika Melona III- Leoś odkrywa ogona...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 29, 2012 9:47 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- WYWIADÓWKI cd!:)

Alienor pisze:Bawcie się dobrze i wygłaskajcie ode mnie psy i koty (te, które to lubią oczywiście :wink: )!

U mnie wszystkie lubią.........Jeden się boi podłogi, ale głaskania nie:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Sob gru 29, 2012 9:54 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- WYWIADÓWKI cd!:)

To dobrze, że się głasków nie boi - choć tyle ma z życia :ok:

A co do tych persów - powiedz coś więcej. Na razie nie ma opcji, ale jak nie FIP i nie pnn, to za jakiś czas kto wie...
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob gru 29, 2012 10:04 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- WYWIADÓWKI cd!:)

Za powodzenie operacji ratunkowej :ok:

Myślę i szukam
Kot składa się z materii ,antymaterii i fanaberii

Obrazek

nasz wątek : http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=155410

ewissko

Od: Pon gru 03, 2012 21:35

Post » Sob gru 29, 2012 10:06 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- WYWIADÓWKI cd!:)

ewissko pisze:Za powodzenie operacji ratunkowej :ok:

Myślę i szukam

O matko a kto będzie operowany??? Bo ja nic nie wiem..........?!

Alienor się zrobi inwentaryzację się napisze.........kotów jest coś miedzy 7 - 8 .......i persy. Pani co to kiedyś miała pseudo się była raczyła przenieść na łono Abrahama. Wcześniej zaś zadbała o los swoich kotów - pozostawiając karteczkę z telefonem osoby, która się to ma obowiązek kotami zająć. Był to nie kto inny tylko Kasia z Kociego Świata. Uroczo nie?

Trzeba uważać komu się numer tel podaje. Pomyslcie tylko - budzę się jutro a tu dzwoni tel i się okazuje, ze mi w spadku zapisano np. stado bernardynów........bo wiadomo się zajmie i miękkie ma serce.......Otóż się nie zajmie. Pracuję nad asertywnością.
Ale Kotkinsa do persów zawiozę........co ma spać spokojnie hihihi

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Sob gru 29, 2012 11:14 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- WYWIADÓWKI cd!:)

ewissko pisze:O matko a kto będzie operowany??? Bo ja nic nie wiem..........?!

Spokojnie nikt nikogo operować nie będzie tak mi się tylko po wojskowemu powiedziało bo ja za komuny podporucznikiem zostałam i 30 lat związku z majorem / teraz/ to uraz we krwi siedzi no i harcerstwo od zucha do harcmistrza swoje zostawia.

Zatem za powodzenie operacji!
Kot składa się z materii ,antymaterii i fanaberii

Obrazek

nasz wątek : http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=155410

ewissko

Od: Pon gru 03, 2012 21:35

Post » Sob gru 29, 2012 12:22 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- WYWIADÓWKI cd!:)

Neigh pisze:Jedzie.......

Rozmowa była chyba wczoraj czy przedwczoraj z cyklu tych :

ja - Wybieram się do Kaśki
Kotkins - Też bym chciała
ja- To to w czym problem? Rusz tyłek...........3 h autostradą i jesteś........poza Kaską dostarczę Ci jakiś atrakcji 8)
Kotkins - Do Ciebie......hmm tak, ale ja wolę do Maksia Kury
ja ( łaskawie ) - Możesz do Maksia - nawet Ci klatę do pokoju mogę wstawić. Ty nie marudz tylko jedz, mam wolny weekend niespodziewanie, taka okazja się prędko nie powtórzy
Kotkins - ja tez mam wolny weekend. A wiesz że masz rację..jadę

Ma się ten dar przekonywania.

BARDZO dobrze - mam masę kotów do oddania............może coś wywiezienie do Poznania?:-) odkryłam źródło persów - starych, chorych, niesterylizowanych, nigdynieszczepionych............w sam raz dla Kotkinsa :twisted:

daj jej od razu wszystkie - po co się rozdrabniać :twisted: :lol:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Sob gru 29, 2012 12:28 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- WYWIADÓWKI cd!:)

Dobra zaraz będzie, to szybko - bo jak dojedzie w łeb dostanę.......

Wszystkie nooooo nie wiem. Alienor chciała, to wszystkich nie mogę:-) Co bielsze niech se bierze....

Achaś a wiecie, ze we Włoszech wprowadzają prawo, że ktoś, kto ominie zwierzaka potrąconego będzie sądzony za nieudzielenie pomocy? Zajefajnie. Konie wprawdzie żrą..........ale jakiś przebłysk myslenia mają.....

Obrazek

Neigh

Post » Sob gru 29, 2012 14:13 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- WYWIADÓWKI cd!:)

Ależ jak trzeba, to kotkinsowi oczywiście ustąpię. Ja w sprawie persów zieloniutka jestem jak szczypiorek na wiosnę to jakby co uczyć się nie będzie trzeba. Zresztą u mnie to tylko tymczas byłby...
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Sob gru 29, 2012 21:17 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- WYWIADÓWKI cd!:)

Neigh, nie zabieraj Kotkinsa do tych persów... albo podaj najpierw jakiś uspokajacz... bo nam autorka perskich reportaży jeszcze ducha wyzionie :strach: . I co bedziemy wtedy czytać? I kto się zaopiekuje Kotkinsowem?
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob gru 29, 2012 22:31 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- WYWIADÓWKI cd!:)

No dobra mamy za sobą hmm jak to określić interesujący dzień?
Opisy będa a jakże.......bo tego się nie da nie opisac.

Natomiast teraz musimy na już znaleźć domy dla 2 persów..........Dziś z regularnej meliny wyrwałysmy 7 persów. Nie miałyśmy więcej transporterów........

W melinie została przepiękna biało - czarna kotka i najprawdopodobniej jeden kocur, aczkolwiek nie udalo nam się go zobaczyć. Nie damy rady zapomnieć o tym, że one tam są. Poważnie mówię. Wypiłyśmy butelkę wina..........nie damy. Mowy nie ma...............

Obrazek

Neigh

Post » Sob gru 29, 2012 22:33 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- WYWIADÓWKI cd!:)

Neigh, może gdybyście wypiły dwie butelki to i w rękach byście pozostałe wyniosły :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Sob gru 29, 2012 22:42 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- WYWIADÓWKI cd!:)

Szkoda że wszystkich nie udało się zabrać :( One ciągle rodziły domyślam się że córka z ojcem itp. :( W jakim są stanie biedne.Persy potrzebują więcej opieki :cry:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Sob gru 29, 2012 22:53 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- WYWIADÓWKI cd!:)

Przez około 2 tygodnie jestem zablokowana, bo zgodziłam się wziąć na TDT kotkę powypadkową, która teraz by na dworze się rozchorowała i zeszła. Po tym czasie powinnam móc wypuścić ją do reszty bandy (o ile nie znajdzie do tego czasu domu (oby znalazła :ok: :ok: :ok: ) - wtedy będę mogła jakiegoś wziąć. Tylko jako świeżynka czy mogę prosić o "łatwy przypadek" :oops:?

Alienor

Post » Nie gru 30, 2012 0:41 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- WYWIADÓWKI cd!:)

viewtopic.php?f=1&t=149448

Dziewczyny ...............bardzo proszę...................

Obrazek

Neigh

Post » Nie gru 30, 2012 19:44 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- WYWIADÓWKI cd!:)

Dziewczyny, nie jesteście same: viewtopic.php?f=1&t=149469 :crying: . Mam tylko mniejszy kaliber :cry:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

[poprzednia][następna]