Jasiu [']
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Może uda się coś ustalić, na co kociaste chorują. Krawatek u Kasia86 nie miał FIP (jak się okazało po sekcji), a objawy baaardzo podobne, no i też z Łodzi...
evalla pisze:Badania w Niemczech to pobranie próbek w PL i wysłanie ich do D?
Czy wyjazd do Niemczech i przebadanie na miejscu ?
evalla pisze:ja ze swojej strony jutro robię bazarek - może parę groszy wpadnie. Jak się zdecydujesz to na badania w Niemczech a jak nie to np. na Maszkę
Dulencja pisze:evalla pisze:Badania w Niemczech to pobranie próbek w PL i wysłanie ich do D?
Dokładnie - juz o tym wcześniej myślałam.
Jutro podejdę Juniorem, to się umówię na wtorek z Gabą.
Edit: Rozmawiałam już o tym wcześniej z wetkami - Gibutkowa z jakiś informacji wysnuwających się z odmętu mojego umysłu, kojarzy mi się, że wynik jest w ciągu 72 godz od dostarczenia do nich próbki - w cenie badania również możliwość konsultacji e-mailowej, ale łba sobie za to uciąć nie dam - jutro pójdę, to się dowiem.
Koszt badania zgodnie z aktualnym cennikiem - 108 zł.
Gibutkowa pisze:Dulencja pisze:evalla pisze:Badania w Niemczech to pobranie próbek w PL i wysłanie ich do D?
Dokładnie - juz o tym wcześniej myślałam.
Jutro podejdę Juniorem, to się umówię na wtorek z Gabą.
Edit: Rozmawiałam już o tym wcześniej z wetkami - Gibutkowa z jakiś informacji wysnuwających się z odmętu mojego umysłu, kojarzy mi się, że wynik jest w ciągu 72 godz od dostarczenia do nich próbki - w cenie badania również możliwość konsultacji e-mailowej, ale łba sobie za to uciąć nie dam - jutro pójdę, to się dowiem.
Koszt badania zgodnie z aktualnym cennikiem - 108 zł.
Ja wiem o testach łączonych - FIV, FeLV i FIP. W tym wypadku byłby to tylko FIP, tak?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 135 gości