Moje dwa futerka-Filip i Karmel -cz.4

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw kwi 02, 2009 17:45

Kociama pisze:
Łomatko :love: umarłam z zakochania

Karmelku jesteś przeboski

Witajcie kochani :D

Witaj Kociamko i nie umieraj ! :wink: :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw kwi 02, 2009 18:51

Łoł 8O spóźniłam się na imprezkę :D
Karmelku zdrówka,miłości i żeby Ci się udało swoich Dużych wychować po swojemu(o ile jeszcze tego nie zrobiłeś)
:balony:
Legnica

Post » Czw kwi 02, 2009 19:06

Legnica pisze:Łoł 8O spóźniłam się na imprezkę :D
Karmelku zdrówka,miłości i żeby Ci się udało swoich Dużych wychować po swojemu(o ile jeszcze tego nie zrobiłeś)
:balony:

Lepiej późno niż wcale :wink: :lol: Karmelek ślicznie dziękuje Obrazek
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Czw kwi 02, 2009 19:08

amyszka pisze:Jestem wykończona tymi porządkami :evil: i im więcej robię tym mi się wydaje że końca nie widać :twisted: Mogłam nie zaczynać i byłoby gites :wink: 8) Jak radzą sobie ludzie co mają duże domy do sprzątania 8O :strach:

podziwiam Cię 8O sprzątasz i sprzątasz :roll:
ja z oknami czekam na TŻ-ta a sprzątać mi się średnio chce bo 28 kwietnia wchodza mi z wymianą kanalizacji w łazience i jak pomyślę co będzie w domu przez miesiąć i potem to mi się wywraca :roll:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Czw kwi 02, 2009 19:19

alus1 pisze:podziwiam Cię 8O sprzątasz i sprzątasz :roll:
ja z oknami czekam na TŻ-ta a sprzątać mi się średnio chce bo 28 kwietnia wchodza mi z wymianą kanalizacji w łazience i jak pomyślę co będzie w domu przez miesiąć i potem to mi się wywraca :roll:

No to mnie też by się nie chciało :wink: :lol:

Wiesz ja przez kilkanaście lat pracowałam w sterylnych warunkach ,więc deczko przesadzam z porządkami :wink: :lol: Skrzywienie zawodowe :oops:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Czw kwi 02, 2009 19:38

amyszka pisze:

Wiesz ja przez kilkanaście lat pracowałam w sterylnych warunkach ,więc deczko przesadzam z porządkami :wink: :lol: Skrzywienie zawodowe :oops:

ładnie nazwałaś skrzywienie - zboczenie kochana to się nazywa :twisted:
mieszkanie jest dla mnie a nie ja dla niego ma być czysto i to nie jak w szpitalu bo tam różnie bywa :wink: :twisted:

alus1

Post » Czw kwi 02, 2009 19:46

alus1 pisze:
amyszka pisze:

ładnie nazwałaś skrzywienie - zboczenie kochana to się nazywa :twisted:
mieszkanie jest dla mnie a nie ja dla niego ma być czysto i to nie jak w szpitalu bo tam różnie bywa :wink: :twisted:

Dobrze mówisz ,a ja się staram i nawet co dzień kurzy nie wycieram :wink: :lol: Zostało mi tylko ciągłe mycie rąk :oops: Posmaruję po myciu kremem i znowu muszę umyć bo są posmarowane Obrazek
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Czw kwi 02, 2009 20:00

amyszka pisze:Dobrze mówisz ,a ja się staram i nawet co dzień kurzy nie wycieram :wink: :lol: Zostało mi tylko ciągłe mycie rąk :oops: Posmaruję po myciu kremem i znowu muszę umyć bo są posmarowane Obrazek

he he kurze co dzień :roll:

z rencami też mam to samo :roll: :wink:
zaradziłam na to tak przez przypadek kupiłam mydło takie fajowe żeby nie smarować ciągle i płyn do kąpieli tez mam ten sam pięknie pachnie (w rossmanie niedrogie firmy apart w płynie kremowe aloesowo-oliwkowe i po nim mi tak nie wysychają przedtem miałam dove, nivea i gucio schły jak liście na jesieni a teraz już ciut lepiej polecam w zwiazku z tym)

alus1

Post » Pt kwi 03, 2009 9:37

Cieszyłam się że przylatują do mnie na okienko sikorki ,ale jak bladym świtem już świergolą i świergolą ,a moim kotom nie chce się d...y ruszyć żeby pogonić ....to już mi się mniej podoba :twisted: A Karmel jak już ruszy tłusty tyłeczek żeby ptaszka złapać ,to albo nie może wskoczyć na parapet bo ma miętkie łapki i zjeżdża po ścianie z piskiem pazórów ,albo jak już wskoczy to rozbija się o szybę :evil: :lol: No i jak tu spać ,jak otwieram oko i widzę tego niedojdę i zaraz zacznę się rechotać :smiech3:
Ten zobaczy że nie śpię i już jest i sie mizia i ciamka i mruczy :D ...i robi się fajnie ,sielsko i anielsko ,pańcia prawie zasypia .... i znów przylatuje ptaszek ,zacznie dzióbać kulkę ,albo świergoli ...kotek się zrywa .....i nie ma spania ! Obrazek
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Pt kwi 03, 2009 9:41

amyszka pisze:Cieszyłam się że przylatują do mnie na okienko sikorki ,ale jak bladym świtem już świergolą i świergolą ,a moim kotom nie chce się d...y ruszyć żeby pogonić ....to już mi się mniej podoba :twisted: A Karmel jak już ruszy tłusty tyłeczek żeby ptaszka złapać ,to albo nie może wskoczyć na parapet bo ma miętkie łapki i zjeżdża po ścianie z piskiem pazórów ,albo jak już wskoczy to rozbija się o szybę :evil: :lol: No i jak tu spać ,jak otwieram oko i widzę tego niedojdę i zaraz zacznę się rechotać :smiech3:
Ten zobaczy że nie śpię i już jest i sie mizia i ciamka i mruczy :D ...i robi się fajnie ,sielsko i anielsko ,pańcia prawie zasypia .... i znów przylatuje ptaszek ,zacznie dzióbać kulkę ,albo świergoli ...kotek się zrywa .....i nie ma spania ! Obrazek

a już mnie kusiło żeby coś sikorkom powiesić, tak żeby zrobić koteczkom TV
a że leniwa jestem to nie zrobiłam :twisted: jak czytam, na szczęście :ryk: :ryk: :ryk:

alus1

Post » Pt kwi 03, 2009 9:46

Ja się biję z tym żeby im tą kulkę zabrać Obrazek :evil:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Pt kwi 03, 2009 10:01

amyszka pisze:Ja się biję z tym żeby im tą kulkę zabrać Obrazek :evil:

Amysiu uważaj na główkę, nie tak mocno :wink:

alus1

Post » Sob kwi 04, 2009 9:55

halo cisza taka, nie za mocno się uderzyłaś tym młoteczkiem? :twisted:

alus1

Post » Sob kwi 04, 2009 10:18

ja dla atrakcji koteczków miałam hodowle gołąbków na balkonie ale po dwóch latach smrodu nie wytrzymałam i zlikwidowałam tą pseudo...
kotki owszem altrakcje miały ale gówna ja sprzatać musiałam one udawały , że ich nie widzą albo im nie przeszkadza - a podobno takie cyścioszki :twisted:
teraz tylko od czasu do czasu jakis gołąbek na barierce za siatką zasiądzie i kotki zachęca do polowania
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

Post » Sob kwi 04, 2009 10:23

Co słychać, pewnie na balkonie urzędujecie?
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

[poprzednia][następna]