Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gattara pisze:maggia pisze:gattara pisze:Cześć Madziulek![]()
Mnóstwo serdeczności z okazji rocznicy, to kawał czasu razem
.
Życzę Wam jeszcze przynajmniej siedmiu takich okrągłych rocznic![]()
Dziękuje Alu!![]()
Siedmiuło matko to ile będę miała lat? 99
![]()
Przynajmniej siedmiu![]()
, może być więcej
![]()
Współczuję sytuacji w pracy, znam ten ból, właśnie uciekłam z piekła na ziemi![]()
cassidy pisze:U mnie też jest nieciekawie w pracy
maggia pisze:cassidy pisze:U mnie też jest nieciekawie w pracy
A u mnie jest: nieciekawie, nieuczciwie, obłudnie i nie wiem co jeszcze.Pierwszy raz się z takim czymś spotykam.
![]()
cassidy pisze:maggia pisze:cassidy pisze:U mnie też jest nieciekawie w pracy
A u mnie jest: nieciekawie, nieuczciwie, obłudnie i nie wiem co jeszcze.Pierwszy raz się z takim czymś spotykam.
![]()
U nas zawsze jest wszystko "na informatyków", czyli na nas. Kiedyś na magazynie zginął karton etykiet. Szef przyszedł do kierownika z pytaniem, kto z informatyków ukradł etykiety
maggia pisze:cassidy pisze:maggia pisze:cassidy pisze:U mnie też jest nieciekawie w pracy
![]()
U nas zawsze jest wszystko "na informatyków", czyli na nas. Kiedyś na magazynie zginął karton etykiet. Szef przyszedł do kierownika z pytaniem, kto z informatyków ukradł etykiety
Wychodzi na to, że informatycy tylko kradną.
czarna.wdowa pisze:Współczuję sytuacji w pracy![]()
Moja rada uciekać jak najszybciej bo inaczej zaczniesz popadać w obłęd i przestaniesz wierzyć w siebie
kciuki trzymam
Avian pisze:Bry![]()
Chodź do roboty do urzędu - urlop na pewno dostaniesz, nawet 3 tygodnie![]()
dorota_d pisze:Hej, to ja tak hurtem. Pogratuluję rocznicy - gratulacje. No i dam potrzymam kciuki za robotę - trzymam, o!
PS> No i jeszcze nieśmiało zapraszam na bazarki rzeczy małych, łatwych do odebrania... o tu na przykład: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3781098#3781098 - moge nawet dostarczyć Ci do domu, gdybyś coś kupiła
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 433 gości