Moli ♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 25, 2015 21:51 Re: Moli ♥

Martus, Molinka wie ze ma ładną figurę, także cyferki ja nie interesuja :D :ok:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Nie sty 25, 2015 21:56 Re: Moli ♥

Dziś byliśmy z małżonkiem mym trochę po sklepach pobiegać i otrzymałam taką różę :1luvu: romantyzm mu się włączył :1luvu: chyba za te babeczki :lol: i oczywiście moje małe ZORRO już zabierało się za nią :lol: róża wylądowała na najwyżej półce bo rano jakbyśmy wstali to pewnie nic by z tej różczki nie zostało :lol:
Obrazek
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie sty 25, 2015 21:57 Re: Moli ♥

Moli25 pisze:Dziś byliśmy z małżonkiem mym trochę po sklepach pobiegać i otrzymałam taką różę :1luvu: romantyzm mu się włączył :1luvu: chyba za te babeczki :lol: i oczywiście moje małe ZORRO już zabierało się za nią :lol: róża wylądowała na najwyżej półce bo rano jakbyśmy wstali to pewnie nic by z tej różczki nie zostało :lol:
Obrazek

:1luvu: :1luvu:
Obrazek

sistersy25

Post » Nie sty 25, 2015 21:59 Re: Moli ♥

Moja Kitusia też uwielbia wąchać kwiaty :D :1luvu: Widzę, że by się razem dogadały i obie b&w :mrgreen:
Ładny wazonik - sama ozdabiałaś?? :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie sty 25, 2015 22:13 Re: Moli ♥

koleżanki mama :D
nic innego jak wybrać sobie serwetke :D
Obrazek

Moli25

Post » Nie sty 25, 2015 22:26 Re: Moli ♥

:) No pięknie :)

klaudiafj

Post » Pon sty 26, 2015 5:57 Re: Moli ♥

Mrauuuuu dobry !:D Wszystkim którzy do nas zaglądają :D .chciałybysmy życzyć miłego poniedziałku :D
my juz po śniadaniu, kuwetke czysta mamy więc ja idę do pracy :D tym którzy dziś mają urlop bądź siedzą w domu cicho zazdroszczę :D
Obrazek

Moli25

Post » Pon sty 26, 2015 7:09 Re: Moli ♥

Doberek :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pon sty 26, 2015 7:54 Re: Moli ♥

Hej

Róża :ok: kiedy mojemu M. taki romantyzm się włączy?..pewnie dopiero na Walentynki :placz: :smokin:
Wazonik śliczny ;) U nas kuweta już też czysta,koty po śniadanku,zadowolone :ok:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon sty 26, 2015 12:16 Re: Moli ♥

Molince z różą do twarzy! :1luvu:
Witanko Dziewczynki!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon sty 26, 2015 13:17 Re: Moli ♥

Mój kiedyś jak mnie poznał wysłał mi dwa razy bukiet do pracy - wtedy pracowałam w przychodni i tamiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu-= doktorstwo to było państwo a my wszyscy służba i jak ktoś dostawał kwiaty to wyłącznie doktórki. A tu raptem ja dostaje wielkie bukiety. No i na dwóch się skończyło. Teraz nie dostaje żadnego, chyba że w urodziny czy walentynki i zawsze ZAWSZE to są czerwone róże. Niedobrze mi już jak widzę znowu czerwone róże i mówię do niego czy innych nie było a on wiecznie twierdzi, że czerwone symbolizuje miłość. Pytam zatem czy innych kwiatów nie było, czemu nie kupuje jakiś różnych a on że kiedyś eksperymentował - np przyniósł mi bukiet lilii białych i ... to fakt ... musiałam wynieść je do drugiego mieszkania do mamy, bo po paru godzinach tak mi żołądek wykręcało jakby mnie ktoś z pięści rąbnął :D Nie cierpię niektórych zapachów, bo nawet jak są słabe to mój żołądek mi mówi, że są w powietrzu :)

Wybacz Cię za "tamiuuu" normalnie Marysia wskoczyła na klawiaturę i to napisała :ryk:

klaudiafj

Post » Pon sty 26, 2015 16:21 Re: Moli ♥

Witamy po południu piękną Moli <3
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pon sty 26, 2015 19:04 Re: Moli ♥

Cześć Martus z Molinka <3

Oj ja też zazdroszczę wolnych poniedziałkow :D:D
Obrazek

sistersy25

Post » Pon sty 26, 2015 19:32 Re: Moli ♥

klaudiafj pisze:Mój kiedyś jak mnie poznał wysłał mi dwa razy bukiet do pracy - wtedy pracowałam w przychodni i tamiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu-= doktorstwo to było państwo a my wszyscy służba i jak ktoś dostawał kwiaty to wyłącznie doktórki. A tu raptem ja dostaje wielkie bukiety. No i na dwóch się skończyło. Teraz nie dostaje żadnego, chyba że w urodziny czy walentynki i zawsze ZAWSZE to są czerwone róże. Niedobrze mi już jak widzę znowu czerwone róże i mówię do niego czy innych nie było a on wiecznie twierdzi, że czerwone symbolizuje miłość. Pytam zatem czy innych kwiatów nie było, czemu nie kupuje jakiś różnych a on że kiedyś eksperymentował - np przyniósł mi bukiet lilii białych i ... to fakt ... musiałam wynieść je do drugiego mieszkania do mamy, bo po paru godzinach tak mi żołądek wykręcało jakby mnie ktoś z pięści rąbnął :D Nie cierpię niektórych zapachów, bo nawet jak są słabe to mój żołądek mi mówi, że są w powietrzu :)

Wybacz Cię za "tamiuuu" normalnie Marysia wskoczyła na klawiaturę i to napisała :ryk:

Cześć Marysiu, możesz pisać co chcesz u cioci w wątku, ja chętnie czytam wszystkie mądrości kocie :201461 Moli też ma zawsze dużo do powiedzenia, z naciskiem na dużo, bo często wykasowuje te jej wariacje, bo pomyślicie, że jestem ciągle na bani.

Oj tak mężczyznom jak się włączy romantyzm to tylko jak popatrzą w kalendarz "o rocznica, o urodziny, o walentynki, o dzień kobiet" ale wczoraj mnie mój małżonek poważnie zaskoczył :smokin: mi jest obojętne jakiego kwiatka dostanę, zawsze tylko podkreślam, że ma mieć najmniejszy, bo dla mnie to trochę strata pieniędzy wywalanie kasy na bukiety kwiatów :strach: ja bym na zawał zeszła jakbym zobaczyła kosz kwiatów :strach: serio, wolałabym nakupić karmy jakieś i zawieźć bezdomniakom :strach:
Obrazek

Moli25

Post » Pon sty 26, 2015 19:35 Re: Moli ♥

A muszę Wam napisać, że dziś jestem mega dumna z Moli. Wczoraj kładąc się spać zrobiłam jej kawałek miejsca obok poduszki na której śpię. SPAŁA CAŁA NOC, CAŁĄ, CALUTKĄ i tak gruchała, że się co chwile budziłam bo miałam takie wibracje po sprężynach w łózku. dupke kołderką przykrywałam i całowałam w pysiolek :1luvu: :oops:
cókaaaaaaaaaa moja :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Moli25

[poprzednia][następna]