Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy. Fasol po operacji

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 08, 2012 8:46 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

O tych psach też nie mogę przestać myśleć. To barbarzyństwo, okrucieństwo, bestialstwo... Świat nic nie zrobił, zwierzęta umierały w bólu, tak jak zresztą umierają stale, w rzeźniach, w laboratoriach. Nasza "cywilizacja" jest pełna cierpienia, niesprawiedliwości, to wszystko jest w nas stale i ja nie potrafię o tym zapomnieć (dlatego nie jem ssaków, chociaż kur też mi żal, i ryb, ale tak zupełnie na soi nie daję rady).
Piłki nie oglądam, Euro mnie nie obchodzi, na szczęscie w Łodzi się nie odbywa.
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Pt cze 08, 2012 9:37 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

Kury i ryby są w równie bestialski sposób mordowane.
Soja nie jest zdrowa. :mrgreen:

Ale nie zmieniajmy - przynajmniej nie na stałe :mrgreen: - tego wątku, może ?
Dziś jest ciepło :D
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pt cze 08, 2012 10:25 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

morelowa pisze:Kury i ryby są w równie bestialski sposób mordowane.
Soja nie jest zdrowa. :mrgreen:

Ale nie zmieniajmy - przynajmniej nie na stałe :mrgreen: - tego wątku, może ?
Dziś jest ciepło :D

Wiem, wiem, ptaki i ryby też są biedne... Ale masz rację, to wątek Fasolki i ona jest tu najważniejsza. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Pt cze 08, 2012 13:38 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

puszatek pisze:bardzo mi się podoba.........Inka, takie ładnie brzmiące :ok:
nie to co moje, mała duża nazwała mnie Figą....bo co :?: bo byłam taka malutka :?:
ale urosłam i zostałam................Figusią :mrgreen:
Figusia

Figuniu, moja Duża mówi, że figi to owoce smaczne wręcz saniemowicie i słodkie. To chyba fajnie mieć takie słodkie imię...
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt cze 08, 2012 13:42 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

morelowa pisze:
MaryLux pisze:
MalgWroclaw pisze:
morelowa pisze:pstro :D
Tak pytam -Wro to miasto gdzie powinnam mieszkać, wszystko i wszytkich tam mam. Tu wręcz przeciwnie. Bywam jak sie tylko da - może Cię kiedyś spotkam? Tylko zdaje sie Karłowice to wręcz przeciwny kierunek od moich tras :?

No, ale Karłowice nie są oddzielone drutem kolczastym. Do nas się jedzie z centrum (od Arkad, blisko dworca) autobusem A pod sam dom. Fasol zaprasza :P

A po drodze mogłabyś zahaczyć o nas, po prostu wysiądziesz z autobusu trochę wcześniej...

teraz to się wzruszyłam.. :D

Jak jestem we Wro to w konkretnych celach - a to lekarz, a to spotkanie z wykładami, albo konkretnie na Leśnicę zobaczyć i potrzymać Dziecko :cry: [dziecko mojego dziecka, nie moje dziecko] i to jest priorytet. A potem pędem do domu [bo koty przecież], o ile z Wro sie da pędem - przejechac ileś, ogarnąć sie na dworcu.. Podobno go skonczyli? Jechałam 31.05 i był ..eufemistycznie mówiąc - młyn.
Więc najczęściej umawiam sie na obiad w Nalandzie. Jak kto nie był to polecam. I tak sie umówię z Wami :D :D - jeśli będziecie mogły :D Please, pleeeeease...
Nie znam jednej osoby osobiście :roll: , która by sie cieszyła z euro. Na Leśnicę nie pojadę w tym czasie :( bo po drodze mam ten wstrętny stadion. O strefie kibica nie wspomnę - w centrum.
Wczoraj przyjaciółka z Kanady próbowała mnie przekonać, że fajne rzeczy zostaną po tym cyrku. Żadna łaska - powinny być kilkadziesiąt lat temu. Zostanie brud i zniszczenie.
O psach na Ukrainie nie moge nawet myśleć. POdpisałam setki petycji, jak inni - i co z tego? Krwawe igrzyska...

I jeszcze komp mi tak zrobił, że od wtorku nie sygnalizowała postów na wątku... też drań.
Ale i tak miłego dnia życzę :1luvu:

Lubię Nalandę, sympatyczny lokal, smacznie i niedrogo karmią :)

MaryLux

Post » Pt cze 08, 2012 14:41 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

Lubię Nalandę, sympatyczny lokal, smacznie i niedrogo karmią

No :D . I poczytać można do woli ! :D
to może i żeśmy sie kiedyś widziały... :wink:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pt cze 08, 2012 15:33 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

Bylem dzis odwiedZony.
Przez 18 sekund.

Tyle trwalo trzymanie mnie przez Duzego,
by okazac mnie Pani KropceXXL :oops:

Larew i Chipi nie mieli oporow. I kochaja ja! 8O :1luvu:
Co kot, to obyczaj...

I foty z talerzem naszym magicznym...

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt cze 08, 2012 18:37 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

morelowa pisze:
Lubię Nalandę, sympatyczny lokal, smacznie i niedrogo karmią

No :D . I poczytać można do woli ! :D
to może i żeśmy sie kiedyś widziały... :wink:

Możliwe :)

MaryLux

Post » Pt cze 08, 2012 18:43 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

Fasol, Fasol?

Tu Mru.

Mialem ciezki dzien.

Co u Was?
U Was to sie dzieje... :?

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Pt cze 08, 2012 18:47 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

Cześć Fasolko :1luvu:
Duża powiedziała, że leżaki, które podziurkowałem i juz oddała- wrócą :twisted: bo musi wymienić zamki. Mówi, że to od tych dziurek się zaczęło i jakieś fatum ciąży nad tymi leżakami.
Rysiek

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Pt cze 08, 2012 19:05 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

Fasol?

Mru

Dorota

Post » Pt cze 08, 2012 19:27 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

Fasolko, gdzie jesteś?
Klakier

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt cze 08, 2012 20:21 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

FASOL?!! :crying:

Mru

Dorota

Post » Pt cze 08, 2012 20:27 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

Duza Fasolki zaraz bedzie.
Ufff...

Mru podsluchujacy troche :oops:

Dorota

Post » Pt cze 08, 2012 20:51 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

Jestem, jestem :P
dobrze, że Wy na mnie czekacie, bo dużej nie ma i nie ma.
Duża była u Florki Cioci mateosi. Późno tam poszła, bo długo pracowała. Teraz nam trochę balkon otworzyła.
Fasolka

Poszłam dziś do Rynku, czyli do stery kibica, bo musiałam.
Nie sądziłam, że jeszcze za żywota znajdę się w piekle :roll:
Po prostu piekło.
duża
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

[poprzednia][następna]