Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Weihaiwej pisze:Mam ostatnio utrudniony dostęp do komputera, bo mi się zepsuł, dlatego rzadziej zaglądam. Bisou już wieczorem szalał z Cookiem i Mią, a dzisiaj rano zachowywał się tak, ajkby nic się nie zmieniłoCzyli nie taka ważna TA część
Ja wagę kotów zapisuję skrzętnie w folderze na komputerze. Mam tam sporo różnych notatek z datami
A co do Mii - jeszcze nie wiem, czy u mnie zostanie. To nie do końca tak, że skradła mi serce - ona jest śliczna, ale wydaje się, że człowiek nie jest jej potrzebny do niczego, poza napełnianiem miski. Jest zabawna, ma tupet i fajnie dogaduje się z chłopakami, ale nie tylko nie jest pieszczochem, ale wręcz unika dotyku. Wzięłam ją z Legnicy z myślą o mojej przyjaciółce. Ale ona nie jest jeszcze zdecydowana, bo adoptowała ostatnio młodą kotkę i na razie cieszy się tamtą kicią, a wiadomo, że wprowadzenie drugiego kota zmienia trochę relację kota z człowiekiem. Poczekamy, zobaczymyMia się dopiero oswaja, jej zachowanie pewnie się zmieni...
Weihaiwej pisze:CzteryCookie, Bisou, Mia i Szelma. Bajka obecnie nie przebywa u mnie, bo nie mogłam wziąć jej ze sobą na Święta(co było ustalone od początku). Ale jak wrócę do domu, to może Bajka też wróci do mnie. Dla Bajki i Szelmy szykują się już domy
Weihaiwej pisze:Dziękujemy CioteczkomCookie śpi smacznie wyciągnięty na kaloryferze. Tym razem sam, ale nie zawsze tak jest...
Weihaiwej pisze: Szelma jest puchata jak szynszyla
Sliver, wiesz, jeśli Szelma Ci się tak spodobała, to może chcesz koteczkę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Lifter, Marmotka, muza_51, Talka i 40 gości