Moja gromadka - Mufinek['], Maleńka ['] :(( Joaś w DS!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 30, 2010 10:55 Re: Moja gromadka - gdzie te dobre domy?

Mam dobrą wieść - szylkretka Żabka ma dom. :piwa: Wieziemy ją w przyszłym tygodniu.
Liwia_ :1luvu: , ogromne dzięki za znalezienie tego domu. Ta rodzina będzie mieć ogromna pociechę z Żabki, bo to jest wielka kocia indywidualność. Takie to małe, a już to wiadomo.
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pt lip 30, 2010 11:00 Re: Moja gromadka - gdzie te dobre domy?

anita5 pisze:Mam dobrą wieść - szylkretka Żabka ma dom. :piwa: Wieziemy ją w przyszłym tygodniu.
Liwia_ :1luvu: , ogromne dzięki za znalezienie tego domu. Ta rodzina będzie mieć ogromna pociechę z Żabki, bo to jest wielka kocia indywidualność. Takie to małe, a już to wiadomo.

lubię takie dobre wiadomości :D , więcej ich poproszę :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pt lip 30, 2010 13:02 Re: Moja gromadka - gdzie te dobre domy?

No to już: w najbliższym czasie jedzie malutki rudasek i Pelasia! Oba do Krakowa. :D No i Helenka czeka, jak tylko będzie mogła, to pojedzie do swojego domku. :P
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pt lip 30, 2010 13:09 Re: Moja gromadka - gdzie te dobre domy?

anita5 pisze:No to już: w najbliższym czasie jedzie malutki rudasek i Pelasia! Oba do Krakowa. :D No i Helenka czeka, jak tylko będzie mogła, to pojedzie do swojego domku. :P

nareszcie ruszyły adopcje :D , bardzo się cieszę :lol: a na drogę :ok: :ok: :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt lip 30, 2010 13:18 Re: Moja gromadka - Żabka jedzie :)

Oj uśmiałam się z tych opowieści o nieoczekiwanych prezentach w kapcium, an kanapie itd. :D I ja miewam takie rzadkie niespodziewajki :mrgreen: A ostatnio szczególnie jedna jakas zmora ulubiła nas podlewać :twisted: Gdzieś nad ranem, puszcza szczoszka gdzies koło poduszek. Nie udało nam się namierzyć winnego. Trzy zestawy bieliźniane się susza i nie ma w czym spać :twisted: . Nie wiem juz czy teraz to podlewanie to nie jest na zasadzie, bo tam smrodkuje. Jak to zastopować oto jest pytanie :roll:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt lip 30, 2010 13:35 Re: Moja gromadka - Żabka jedzie :)

psiama pisze:Oj uśmiałam się z tych opowieści o nieoczekiwanych prezentach w kapcium, an kanapie itd. :D I ja miewam takie rzadkie niespodziewajki :mrgreen: A ostatnio szczególnie jedna jakas zmora ulubiła nas podlewać :twisted: Gdzieś nad ranem, puszcza szczoszka gdzies koło poduszek. Nie udało nam się namierzyć winnego. Trzy zestawy bieliźniane się susza i nie ma w czym spać :twisted: . Nie wiem juz czy teraz to podlewanie to nie jest na zasadzie, bo tam smrodkuje. Jak to zastopować oto jest pytanie :roll:

ja kiedyś na takiego upartego "polewacza" miałam taką metodę: przykrywałam łóżko dużą folią (koty nie lubią mokrych łapek więc jak nasika to zamoczy łapki bo mocz nie wsiąknie; pomogło :mrgreen: )
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt lip 30, 2010 13:44 Re: Moja gromadka - Żabka jedzie :)

I to jest myśl :ok: Natchnęłas mnie do wyciagnięcia starego podkładu na łóżko. Podbity folią. Mówi się trudno koty - koniec lania :mrgreen: Ale ja wiem, że ten któryś winowajca to z miłości wszak :twisted: Dzięki za pomysł :wink:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt lip 30, 2010 13:47 Re: Moja gromadka - Żabka jedzie :)

psiama pisze:I to jest myśl :ok: Natchnęłas mnie do wyciagnięcia starego podkładu na łóżko. Podbity folią. Mówi się trudno koty - koniec lania :mrgreen: Ale ja wiem, że ten któryś winowajca to z miłości wszak :twisted: Dzięki za pomysł :wink:

powodzenia :mrgreen: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt lip 30, 2010 14:05 Re: Moja gromadka - gdzie te dobre domy?

anita5 pisze:Mam dobrą wieść - szylkretka Żabka ma dom. :piwa: Wieziemy ją w przyszłym tygodniu.

anita5 pisze:No to już: w najbliższym czasie jedzie malutki rudasek i Pelasia! Oba do Krakowa. :D No i Helenka czeka, jak tylko będzie mogła, to pojedzie do swojego domku. :P

:dance: :dance2: :D :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Nie sie 01, 2010 20:30 Re: Moja gromadka - Żabka jedzie :)

Co nowego?
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Pon sie 02, 2010 6:26 Re: Moja gromadka - Żabka jedzie :)

super że wreszcie domki się odezwały i adopcje ruszyły :ok:

niech dobra passa trwa :ok:
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Pon sie 02, 2010 6:45 Re: Moja gromadka - Żabka jedzie :)

berni pisze:super że wreszcie domki się odezwały i adopcje ruszyły :ok:

niech dobra passa trwa :ok:

:ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pon sie 02, 2010 10:36 Re: Moja gromadka - Żabka jedzie :)

Ja oczywiście i tak cały czas się denerwuję, czy na przykład Żabka po zmianie miejsca się nie rozchoruje, czy będzie się dobrze czuła, czy wszystko się ułoży...

Co do Pelasi, to ona jedzie do domu, w którym jest dużo starsza kotka. Umówiłam się tak jakby na próbę, żeby zobaczyć, czy się dogadają, czy staruszka nie będzie protestować. Dom jest bardzo fajny, więc szkoda nie próbować. A koteczka rezydentka podobno opiekuńcza i nie histeryzuje jak w gościach są inne zwierzaki, więc szansa jest. Jeśli nie wyjdzie, trudno, ale próbować trzeba. Pelasi należy się najlepszy dom, to słodka kocinka, przytulaczek maleńki, mruczanka na czterech nóżkach. A zrobić jej fotkę... :roll:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pon sie 02, 2010 10:54 Re: Moja gromadka - Żabka jedzie :)

anita5 pisze:Ja oczywiście i tak cały czas się denerwuję, czy na przykład Żabka po zmianie miejsca się nie rozchoruje, czy będzie się dobrze czuła, czy wszystko się ułoży...

Co do Pelasi, to ona jedzie do domu, w którym jest dużo starsza kotka. Umówiłam się tak jakby na próbę, żeby zobaczyć, czy się dogadają, czy staruszka nie będzie protestować. Dom jest bardzo fajny, więc szkoda nie próbować. A koteczka rezydentka podobno opiekuńcza i nie histeryzuje jak w gościach są inne zwierzaki, więc szansa jest. Jeśli nie wyjdzie, trudno, ale próbować trzeba. Pelasi należy się najlepszy dom, to słodka kocinka, przytulaczek maleńki, mruczanka na czterech nóżkach. A zrobić jej fotkę... :roll:

Obrazek Obrazek

no to ogromniaste kciukasy za domek Żabki i Pelasi :ok: :ok: :ok:
ps. to-to małe czarne na końcu Twojego posta to Cukiereczek? :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pon sie 02, 2010 11:05 Re: Moja gromadka - Żabka jedzie :)

Na fotce?
Nie, to Pelasia. :D
Obrazek Obrazek

anita5

[poprzednia][następna]