Moderator: Estraven
Hannah12 pisze:Cześć Inka, na razie nie wiemy, nie jesteśmy zadowoleni z prezentu jaki nam Duża z Wrocławia przywiozła.
A ty jak się czujesz? Pysia
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Cześć Inka, na razie nie wiemy, nie jesteśmy zadowoleni z prezentu jaki nam Duża z Wrocławia przywiozła.
Ja się cuję troskę lepiej, ale nadal duzo poleguję. A Duza dziś dzemy w słoicki pakowała. I mówi, ze zapomniała Wasej Duzej dać słoicek z jabłkami w agreście.
A mówiłam Duzej, ze to legowisko, które dała Wasej Duzej, to nic niewarte jest! To mnie nie słuchała i dała! <tup>
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Cześć Inka, na razie nie wiemy, nie jesteśmy zadowoleni z prezentu jaki nam Duża z Wrocławia przywiozła.
Ja się cuję troskę lepiej, ale nadal duzo poleguję. A Duza dziś dzemy w słoicki pakowała. I mówi, ze zapomniała Wasej Duzej dać słoicek z jabłkami w agreście.
A mówiłam Duzej, ze to legowisko, które dała Wasej Duzej, to nic niewarte jest! To mnie nie słuchała i dała! <tup>
Inuś ale ja nie mówię o legowisku. Haker właśnie przed chwilą w nie nasusiał - on tak we wszystkie legowiska robiJa mówię o innym prezencie takim nie sztucznym. Pysia.
Hannah12 pisze:Bo on lubi takie rzeczy obsikiwać. Tak jest o tej czerwonej wędce mówię, nie wiem czy aż taki długi kij mi odpowiadaPysia
PS. u nas tylko poduszki lub kocyki mogą być.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 23 gości