BTW filmik powinien miec tytuł "Co można robic z kotem w hamaku" bo Łacia dawała się bujać i kręcić, a nie się bujała, bo i jak? ogonem by machała?
A czy ona to lubi?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ivette pisze:ja za malowanego kotka (prawie gotowego do adopcji) powinnam miec wejściówke permanentną![]()
BTW filmik powinien miec tytuł "Co można robic z kotem w hamaku" bo Łacia dawała się bujać i kręcić, a nie się bujała, bo i jak? ogonem by machała?
A czy ona to lubi?
zojka pisze:alez z niej slodzizna
Kluska lubi jak sie ja kreci na chodniku..
nie rozumiem czasami tych dziewczyn
covu pisze:zojka pisze:alez z niej slodzizna
Kluska lubi jak sie ja kreci na chodniku..
nie rozumiem czasami tych dziewczyn
Ja tez nie... Lulek tez nie bardzo - krecenie mu sie srednio podobalo - bujanie bardzo... mnie by blednik zwariowal a lacia byla zachwycona... moze kotki po prostu tak maja... przynajmniej niektore
a lacie ci moge oddac... chcesz paskude??zarloka i grubaska??
tumasia pisze:Nie wiem, czy moje dziewczynki byłyby zachwycone taką rozrywką, raczej spodziewałabym się panicznej ucieczki przy bujaniu...![]()
A szkoda, bo filmik jest cudny - chciałabym coś takiego oglądać na codzień w domu...
Kicorek pisze:Jak zwykle filmiku nie widzę, ale na pewno była fakna zabawa
tumasia pisze:Taaa, ostatnio to Elza jest odważniejsza, a z Fantasii wychodzi panikara![]()
Obawiam się, że ani jedna, ani druga nie zaakceptowałaby takiej fajnej zabawy. No, chyba, że się mylę!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, Kankan i 31 gości