Dyktatura pisze:Zdaniem lekarza czasami można sobie tyłek podetrzeć.
Nie polecam tego myślenia. I na miau jest zasada, że słuchamy lekarzy. Skończcie, ludzie, medycynę weterynaryjną, a potem mówcie i piszcie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dyktatura pisze:Zdaniem lekarza czasami można sobie tyłek podetrzeć.
MalgWroclaw pisze:Dyktatura pisze:Zdaniem lekarza czasami można sobie tyłek podetrzeć.
Nie polecam tego myślenia. I na miau jest zasada, że słuchamy lekarzy. Skończcie, ludzie, medycynę weterynaryjną, a potem mówcie i piszcie.
MalgWroclaw pisze:Nie wierzę "ślepo", jak to określasz, Dyktatura. Każdy kieruje się swoim zdaniem w sprawie kotów, które zna.
Ale tu jest odpowiedzialność za słowa i rady wobec nieznanych sobie kotów. Forum nie bierze odpowiedzialności. Ani forumowicze. Kończę tę bezsensowną dyskusję.
Dyktatura pisze:Jest nas tu jednak trochę. Każdy przeszedł przez różne choroby. Warto więc coś doradzić, podzielić się doświadczeniami.
Anna2016 pisze:Schudla od lata na pewno. Mam wagę taka domowa jak uda się że na nia wejdzie to głupia waga nie zalapie i nie waży. W maju czerwcu wazyla ok. 5 kg a rok temu o tej porze ok 6000. Sądzę że teraz może ważyć że 4800 - ale to na oko.....nawet jak biore na ręce i waze się z nią to się wyrywa , ja się chwieje a muszę stać w bezruchu żeby się zwazyc.....
Zjadła w nocy to co zostawiłam a teraz zjadła kaps hepatiale twist-off i trochę śniadania, nałożyłam na zapas bo później dziś wrócę.....
MonikaMroz pisze:Jolu wpadłam napisać ze karma która wspólnymi siłami wybrałyśmy dla Amy trzustkowej nie służy kompletnie.
Ani Amy ani Mili.
Tak więc pewnie wrócimy to tej co poprzednio jadły, do Smilli.
Ach te koty.
Chcesz dobrze wychodzi jak zwykle...
Miłego dnia dla Was wszystkich
mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:Jolu wpadłam napisać ze karma która wspólnymi siłami wybrałyśmy dla Amy trzustkowej nie służy kompletnie.
Ani Amy ani Mili.
Tak więc pewnie wrócimy to tej co poprzednio jadły, do Smilli.
Ach te koty.
Chcesz dobrze wychodzi jak zwykle...
Miłego dnia dla Was wszystkich
a próbowałaś Hillsa i/d? u mnie się sprawdza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google Adsense [Bot] i 14 gości