Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ankacom pisze:U nas jest parę lecznic gdzie wetki przetrzymują małe kociaki w dużych klatkach.
Te kociaki które wysłałam przyniosła straż miejska do lecznicy.
WeraW pisze:Rozumiem, że ta Pani ze Szczecina, która miała skonsultować adopcję Mietka z mężem rozmyśliła się? Patrysza, rozmawiałaś z Panią?
Patrysza pisze:WeraW pisze:Rozumiem, że ta Pani ze Szczecina, która miała skonsultować adopcję Mietka z mężem rozmyśliła się? Patrysza, rozmawiałaś z Panią?
Ah, złapałam ją. Dziwna kobieta. Powiedziała, że jeszcze nie rozmawiała z mężemPowtórzyłam, że to jest bardzo pilna sprawa, to zaczęła uciekać wzrokiem.. Nie wypali, widziałam po niej. Dziwnie się zachowała. Przykro mi okropnie..
Ciągle podpytuję. Ogłoszenia udało mi się wyłożyć na ladach w 2 zoologicznych na Manhatanie.. mało, ale chociaż coś
Dziewczyny, naprawdę Was podziwiam. Ja bym była za słaba psychicznie na te walkę pod prąd.. Musi być Wam ciężko..
Widziałam, że dawałyście ogłoszenie na Infoludku, że poszukujecie wolontariuszy na domy tymczasowe. Czy ktokolwiek się odezwał?
Niech ktoś przygarnie tego bidulka, Miecia..
Patrysza pisze:http://ogloszenia.infoludek.pl/ogloszenia/info/605321.xhtml - kurka, nie wiem jakim cudem wskoczyło kujawsko-pomorskie
Jakie macie pomysły na poszerzenie akcji? Gdzie możnaby było powyklejać ogłoszenia? Tak sobie na słupie nie da rady, bo mandaty..
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 30 gości