Stefcia i Drórzyna Agentuw - Wienio Agentka pojehała znuw

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 10, 2012 18:48 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw -Rambuś i Figarek żnuw w oddz

A myśmy zapomniały oblać kocyka :evil:
I + K

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto kwi 10, 2012 19:06 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw -Rambuś i Figarek żnuw w oddz

A u nas niema lanyh poniedziałkuw Menaszka jest srodze zawiedziona.
Menaszka

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Śro kwi 11, 2012 9:07 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw -Rambuś i Figarek żnuw w oddz

seidhee pisze:A u nas niema lanyh poniedziałkuw Menaszka jest srodze zawiedziona.
Menaszka

Stefcia ma lane poniedziałki wtorki śirody czwfartki piontki szomboty i niedziele tak Stefci kazała napiszać Chalinka i Stefcia pojedzie do cioci Dokoty po anntydeszanty na poprawę hómorkuw

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Śro kwi 11, 2012 9:13 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw -Rambuś i Figarek żnuw w oddz

O, anntydeszanty- to cos dla Wienia, który wrócił do nas z placówki. Chociaż na razie jest bardzo zadowolony- chyba mu sie nie podobało na misji wyjazdowej- zrobił samotaż na tyłach wroga i wrócił.
kap.klops.Laoś

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Śro kwi 11, 2012 9:16 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw -Rambuś i Figarek żnuw w oddz

mih pisze:O, anntydeszanty- to cos dla Wienia, który wrócił do nas z placówki. Chociaż na razie jest bardzo zadowolony- chyba mu sie nie podobało na misji wyjazdowej- zrobił samotaż na tyłach wroga i wrócił.
kap.klops.Laoś

wruciła Wionioooo Stefcia żatkana siedzi

CatherineTheGreat

Post » Śro kwi 11, 2012 10:29 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw -Rambuś i Figarek żnuw w oddz

CatherineTheGreat pisze:
mih pisze:O, anntydeszanty- to cos dla Wienia, który wrócił do nas z placówki. Chociaż na razie jest bardzo zadowolony- chyba mu sie nie podobało na misji wyjazdowej- zrobił samotaż na tyłach wroga i wrócił.
kap.klops.Laoś

wruciła Wionioooo Stefcia żatkana siedzi

8O

Stefciu nie można lać nie w lany poniedziałek... Ja lałen i Duża pościel prała i prała i pościel już wcale fajnie nie pachnie..Śmierdzi proszkiem i płynem..A Duża była jeszcze taka perfidna, że kupiła jakiś cytrynowy płyn do płukania.... Straszne...
Agent Rambo 8)
ObrazekObrazek
Obrazek

goodfriend

Od: Pon maja 25, 2009 10:19

Post » Śro kwi 11, 2012 15:33 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Wienio Agentka wruciła

No wruciła Wienio w środku nocy. Dórza muwiła bżydkie wyrazy o rozómah innych ludzi a Wienio sie cieszyła okropnie bo ona tenskniła za nami bardzo. Myśmy sie mniej cieszyli no ale co zrobić. Dórza muwi że jest porzytek bo Wienio zhudła na boczkach.
Menaszka

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Czw kwi 12, 2012 8:54 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Wienio Agentka wruciła

seidhee pisze:No wruciła Wienio w środku nocy. Dórza muwiła bżydkie wyrazy o rozómah innych ludzi a Wienio sie cieszyła okropnie bo ona tenskniła za nami bardzo. Myśmy sie mniej cieszyli no ale co zrobić. Dórza muwi że jest porzytek bo Wienio zhudła na boczkach.
Menaszka

Wienio jóż bęńdzie nasz Agent Stefcia Wuc Bez Konia muwi i głuwką kiwa

CatherineTheGreat

Post » Czw kwi 12, 2012 9:18 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Wienio Agentka wruciła

A ja się nieśmiało zapytam gdzie agentka Wienio została przydzielona? Bo Dużej nie chce się przekopywać wątku... :roll: Rozleniwiła mi się ta Duża coś ostatnio...
Rambo 8)
ObrazekObrazek
Obrazek

goodfriend

Post » Czw kwi 12, 2012 10:14 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Wienio Agentka wruciła

goodfriend pisze:A ja się nieśmiało zapytam gdzie agentka Wienio została przydzielona? Bo Dużej nie chce się przekopywać wątku... :roll: Rozleniwiła mi się ta Duża coś ostatnio...
Rambo 8)

Agentka Wienio jeszt w poddodziale Kapitana Klossa Laosia i Starszej Agentki Menaszki i była wydana na placuwkę ale ja zwrucili

CatherineTheGreat

Post » Czw kwi 12, 2012 10:16 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Wienio Agentka wruciła

Wienio jest przydzielona do nas - pododdział szkoląco-eksperimentalny Agentów Menaszki i Laosia. Myslę żeby jej nadać miano Agenta Samoopowiadającego Długie i Zawiłe Historie. Choć nie wiem czy jak na pseudonim omperacyjny to nie jest zbyt długa nazwa.. :roll:
poptrzebne potwierdzenia Wodza Bez Konia- Odbiór!
kap.klops.Laoś

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Czw kwi 12, 2012 10:50 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Wienio Agentka wruciła

mih pisze:Wienio jest przydzielona do nas - pododdział szkoląco-eksperimentalny Agentów Menaszki i Laosia. Myslę żeby jej nadać miano Agenta Samoopowiadającego Długie i Zawiłe Historie. Choć nie wiem czy jak na pseudonim omperacyjny to nie jest zbyt długa nazwa.. :roll:
poptrzebne potwierdzenia Wodza Bez Konia- Odbiór!
kap.klops.Laoś

Jeszt żgoda Stefcia Wuc Bez Konia potwfierdza

CatherineTheGreat

Post » Czw kwi 12, 2012 17:44 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Wienio Agentka wruciła

Czekamy na opowieści Wienia!
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt kwi 13, 2012 8:09 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Wienio Agentka wruciła

A Wienio agentka będzie nadawać czy jeszcze jest zbyt zmęczona akcją??
Agent Rambo cierpliwy 8)
ObrazekObrazek
Obrazek

goodfriend

[poprzednia][następna]