I + K
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
seidhee pisze:A u nas niema lanyh poniedziałkuw Menaszka jest srodze zawiedziona.
Menaszka
mih pisze:O, anntydeszanty- to cos dla Wienia, który wrócił do nas z placówki. Chociaż na razie jest bardzo zadowolony- chyba mu sie nie podobało na misji wyjazdowej- zrobił samotaż na tyłach wroga i wrócił.
kap.klops.Laoś
CatherineTheGreat pisze:mih pisze:O, anntydeszanty- to cos dla Wienia, który wrócił do nas z placówki. Chociaż na razie jest bardzo zadowolony- chyba mu sie nie podobało na misji wyjazdowej- zrobił samotaż na tyłach wroga i wrócił.
kap.klops.Laoś
wruciła Wionioooo Stefcia żatkana siedzi
seidhee pisze:No wruciła Wienio w środku nocy. Dórza muwiła bżydkie wyrazy o rozómah innych ludzi a Wienio sie cieszyła okropnie bo ona tenskniła za nami bardzo. Myśmy sie mniej cieszyli no ale co zrobić. Dórza muwi że jest porzytek bo Wienio zhudła na boczkach.
Menaszka
goodfriend pisze:A ja się nieśmiało zapytam gdzie agentka Wienio została przydzielona? Bo Dużej nie chce się przekopywać wątku...Rozleniwiła mi się ta Duża coś ostatnio...
Rambo![]()
mih pisze:Wienio jest przydzielona do nas - pododdział szkoląco-eksperimentalny Agentów Menaszki i Laosia. Myslę żeby jej nadać miano Agenta Samoopowiadającego Długie i Zawiłe Historie. Choć nie wiem czy jak na pseudonim omperacyjny to nie jest zbyt długa nazwa..![]()
poptrzebne potwierdzenia Wodza Bez Konia- Odbiór!
kap.klops.Laoś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 986 gości