Henryk już u PcimOlki, teraz musi być lepiej!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 23, 2011 21:12 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

Hallo tu wątek Henia, nawet Heniu o nim zapomniał...
najszczesliwsza

Post » Wto sie 23, 2011 21:14 Re: HENRYK Z PNN U KAMARI W DT

Wszyscy czytają wątek kamari i tam wyszukują wieści o Heniu.
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Wto sie 23, 2011 22:35 Re: HENRYK Z PNN U KAMARI W DT

Ja niestety nie umiem znalezc tam sensownych, poukladanych i przejrzystych informacji o tym co sie aktualnie z Heniem dzieje. Jest mi przykro i jestem pelna obaw, wlozylam w Henia sporo serca i kasy, bardzo bym chciala zeby to sie nie zmarnowalo. A jedyne co wyczytalam to to, ze H enio nie jest nawadniany. To jakas paranoja, albo ze wzgledu na kiepski dostep do netu po prostu moje niedoinformowanie?
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Wto sie 23, 2011 22:38 Re: HENRYK Z PNN U KAMARI W DT

casica pisze:Ja niestety nie umiem znalezc tam sensownych, poukladanych i przejrzystych informacji o tym co sie aktualnie z Heniem dzieje. Jest mi przykro i jestem pelna obaw, wlozylam w Henia sporo serca i kasy, bardzo bym chciala zeby to sie nie zmarnowalo. A jedyne co wyczytalam to to, ze H enio nie jest nawadniany. To jakas paranoja, albo ze wzgledu na kiepski dostep do netu po prostu moje niedoinformowanie?

Nie jest nawadniany, ma podawane wszystkie leki wg. zaleceń od CoolCaty, kiepsko je, jest chudy, ładnie pije i sika. Takie mam info od Kamari i takie info jest u niej na wątku:

viewtopic.php?f=1&t=131211&start=645
najszczesliwsza

Post » Śro sie 24, 2011 4:58 Re: HENRYK Z PNN U KAMARI W DT

Kiepsko je, bo nie dostaje płynów. Moim zaleceniem było podawanie mu 100ml płynu podskórnie codziennie - takie zostawiłam wytyczne jadąc na urlop. On bez płynów nie będzie dobrze jadł. Proszę, weźcie to pod uwagę.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Śro sie 24, 2011 7:19 Re: HENRYK Z PNN U KAMARI W DT

CoolCaty pisze:Kiepsko je, bo nie dostaje płynów. Moim zaleceniem było podawanie mu 100ml płynu podskórnie codziennie - takie zostawiłam wytyczne jadąc na urlop. On bez płynów nie będzie dobrze jadł. Proszę, weźcie to pod uwagę.

My z Kasią bierzemy :(

A jakie leki jeszcze ma zalecone? Bo pisałaś o zwiększonej diurezie, więc jest tam moczopędny?

Jakie to 4 leki?

Fortekor to wiem, proszek do jedzenia to Ipakitine, a reszta?
najszczesliwsza

Post » Śro sie 24, 2011 11:06 Re: HENRYK Z PNN U KAMARI W DT

casica pisze:Ja niestety nie umiem znalezc tam sensownych, poukladanych i przejrzystych informacji o tym co sie aktualnie z Heniem dzieje. Jest mi przykro i jestem pelna obaw, wlozylam w Henia sporo serca i kasy, bardzo bym chciala zeby to sie nie zmarnowalo. A jedyne co wyczytalam to to, ze H enio nie jest nawadniany. To jakas paranoja, albo ze wzgledu na kiepski dostep do netu po prostu moje niedoinformowanie?

A to fakt. Też czuję niedosyt.
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Śro sie 24, 2011 11:40 Re: HENRYK Z PNN U KAMARI W DT

Dziewczyny, jak dobrze poczytacie, to kamari jest chora, pada na twarz tak, że wczoraj zasnęła w kolejce du weta, ma do obróbki 20 kotów i prace zawodową , więc wymaganie od niej jasnych i czestych sprawozdań jest dość wysokim ustawieniem swoich oczekiwań.
Wiem, że martwicie sie o Henia, ale moze też trochę litosci dla człowieka, któremu co i rusz podsyła się "niezobowiazująco" wątki o kocich biedach?
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro sie 24, 2011 11:44 Re: HENRYK Z PNN U KAMARI W DT

:? zaznaczę ...
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Śro sie 24, 2011 11:47 Re: HENRYK Z PNN U KAMARI W DT

taizu pisze:Dziewczyny, jak dobrze poczytacie, to kamari jest chora, pada na twarz tak, że wczoraj zasnęła w kolejce du weta, ma do obróbki 20 kotów i prace zawodową , więc wymaganie od niej jasnych i czestych sprawozdań jest dość wysokim ustawieniem swoich oczekiwań.
Wiem, że martwicie sie o Henia, ale moze też trochę litosci dla człowieka, któremu co i rusz podsyła się "niezobowiazująco" wątki o kocich biedach?

Taizu teraz to ja padłam 8O

I rozumiem, to my jesteśmy winni temu stanowi rzeczy?
najszczesliwsza

Post » Śro sie 24, 2011 11:51 Re: HENRYK Z PNN U KAMARI W DT

Spróbujmy nie zaogniać emocji, a znaleźć porozumienie. :wink:
najszczęśliwsza podrzuciła na wątku kamari ważne informacje o Heniutku :!:
Dobrze, by było żeby kamari tu zajrzała, jak tylko będzie w sieci i na miau.
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Śro sie 24, 2011 11:56 Re: HENRYK Z PNN U KAMARI W DT

Najszczesliwsza, może zamiast chodzić po wątkach i opowiadać o tym, jak to kamari źle leczy Henia, poczekasz trochę, aż kamari pojawi się na forum (a nie ma jej raptem od wczorajszego wieczora) i ustosunkuje się do twoich zastrzeżeń.
Łatwo kogoś skrzywdzić nieprzemyślanymi zarzutami, sama o tym wiesz.

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro sie 24, 2011 12:05 Re: HENRYK Z PNN U KAMARI W DT

Bazyliszkowa pisze:Najszczesliwsza, może zamiast chodzić po wątkach i opowiadać o tym, jak to kamari źle leczy Henia, poczekasz trochę, aż kamari pojawi się na forum (a nie ma jej raptem od wczorajszego wieczora) i ustosunkuje się do twoich zastrzeżeń.
Łatwo kogoś skrzywdzić nieprzemyślanymi zarzutami, sama o tym wiesz.

Wiem, ale informacje jakie tutaj zostały przedstawione mam od kamari...
najszczesliwsza

Post » Śro sie 24, 2011 12:44 Re: HENRYK Z PNN U KAMARI W DT

Tak to czytałem i wiem jedno. Ty najszczęsliwsza jesteś ostatnią osobą, która moze się czepiac i doszukiwac błedów u Kamari.

Zaczekajmy, jak się sama Kamari tutaj pojawi i wszystko powie. Sama .

Łukaszleszek

Od: Pt sie 19, 2011 12:02

Post » Śro sie 24, 2011 12:53 Re: HENRYK Z PNN U KAMARI W DT

Łukaszleszek pisze:Tak to czytałem i wiem jedno. Ty najszczęsliwsza jesteś ostatnią osobą, która moze się czepiac i doszukiwac błedów u Kamari.

Zaczekajmy, jak się sama Kamari tutaj pojawi i wszystko powie. Sama .

A Ty kim jesteś, żeby to pisać?

No słucham, co masz do mnie?

:?:

Założyłeś konto by pisać na wątku Astki jak to źle robię chcąc wysterylizować kotkę.

A teraz tutaj.

8O
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]