PiRafolandia czyli morski wąteczek PIRACIKA I RAFY(R od 53s)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob lut 06, 2010 13:35 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

czekamy na obiecane fotki ;) filmikiem tez nie pogardzimy ;) Co nie, cioteczki? ;)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon lut 08, 2010 20:14 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

Cameo pisze:Puk, puk... żyjecie tam...?

;)

żyjemy i mamy się świetnie.koti to już wielki kiciato-miziaty gość,który np.po dzisiejszym koci mleczku tak terkotał upominając się o pieszczoty,że zachrypł biedaczek.klęczałam przy nim 10 min aż zaspokoił swoją potrzebę podziękowania.teraz dużo śpi na fotelu,który stoi przy kaloryferze i trzyma głowę przytuloną do kaloryfera(mózg mu się zagotuje :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: biedakowi,ale on to uwielbia.a jak jest jakiś ruch w pokoju to tak śmiesznie szczeka i wywala brzuchola i leży tak czekając na całuski i pioerdzioszki w niego. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: ,a tak poza tym to bryka fika i szaleje jak "świr-paleta",czasem mały "matrix",a potem kimono.teraz jest taki kochany że wita nas rano jak piesek,do każdego z osobna biegnie z krzykiem i wita,terkota wspina się na tylnie łapcioki i ociera się jak szalony.biegnie potem do kuchni do swojej szafki z karmą i wiesza się na gałce i tak długo się huśta,aż otworzy i włazi tam cały i krzyczy JEŚŚŚŚĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: jest bardzo grzeczny i kochany.pozdrawiamy wszystkie ciotki-klotki. :mrgreen:
Obrazek

lara1974-34

Od: Czw maja 14, 2009 20:41

Post » Pon lut 08, 2010 20:27 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

Uf, uf - już nawet chciałam do Was dzwonić, bo taka dziwna cisza się zrobiła :mrgreen:

Jak Piracik ma taki apetyt jak moja Iskierka, to współczuje :mrgreen:

Ale super że wszystko u Was ok :love:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon lut 08, 2010 20:44 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

Pirat to wybredziok się zrobił,ale lubi pojeść.zachowuje się czasem jak rozwydrzony dfzieciak-wszystko be.....ale jest Lara która mu wyjada jak on wymyśla,więc Pirat musi pilnować michy.zmieniliśmy żwirek,bo Piraciński jest archeologiem i kopie w kuwecie aż dokopuje się do piwnicy i pyli przy tym że mamy biało w łazience.kupiliśmy cat's best eco-zobaczymy.

Kamila a jak ktoś się nie odzywa to nie zawsze znaczy że zjadł swojego kota,albo go ufo porwało.czasem nie ma czasu. :wink:
Obrazek

lara1974-34

Post » Pon lut 08, 2010 21:59 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

ten kot normalnie zwariowal chyba! :ryk:

Kociara82

Post » Nie lut 14, 2010 22:42 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

Obrazek

Cameo

Post » Nie lut 14, 2010 23:16 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

i ode mnie walentynkowy buziak Obrazek

Kociara82

Post » Pt lut 26, 2010 20:32 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

witam wszystkich...nowe fotki Pirata na Fotosiku w albumie "Pirat nowe"

http://lara1974-34.fotosik.pl/albumy/738375.html

pozdrawiam
Obrazek

lara1974-34

Post » Pt lut 26, 2010 20:46 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

:1luvu: :1luvu: :1luvu: jak milo znow widziec uroczego kotecka :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Pt lut 26, 2010 20:56 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

Obejrzałam wszystkie foty - :1luvu: jaki on duży, i szczęśliwy, niedługo stuknie rok, odkąd do Was przyjechał. Kasiu, dziękuje za wszystko, co dla niego zrobiliście :!: Mały nie mógł lepiej trafić :1luvu:

Obrazek

Dziękuje też za MMS'a :1luvu:

Cameo

Post » Pt lut 26, 2010 22:48 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: mogę tylko dodać że nasz LOLO-PIRACIŃSKI,MIAŁCZYŃSKI to niezły gagatek. zachowuje się jak pies i wszędzie za nami łazi i pychol mu się nie zamyka,wiecznie miaukoli i zagaduje.nie zawsze da sie pogłaskać,albo potulkać,ale zawsze jest obok i dziamdzioli. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: są tez takie dźwięki które robi tylko dla mnie,to taki nasze tajemnice. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: nawet teraz jak piszę do was,to siedzi 1 metr obok mnie na podłodze i mrukoli,dając znać że jest obok.są też taki momenty kiedy tak naprasza sie o miłość że nie da sie tego uniknąć nawet jak nie masz na to czasu.to duży,piękny i bardzo mądry kocurek.jest teraz coraz bardziej z nami związany i jak zdarzają się takie dni kiedy wychodzimy rano i wracamy wieczorem to przybiega z Larą nas powitać,a potem to mamy go juz na karku cały czas,aż do pójścia spać.no a wtedy to nie ma że tak od razu gasić światło i spać,bo przecież zawsze jest zabawa wędką z piłeczką na sznurku.czasem on ją nawet sam przynosi do naszego łóżka. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: kochamy go bardzo i mam nadzieję że on nas też kocha.za to znowu z powodu słonka zaczynają spać z Larą w dzień na werandzie w słonku i zaczynają swoje harce,więc jest szansa na filmiki.bo w zimie nikt nie miał na nie ochoty.

jest tylko jeden feler że nasz kochany nie jada już żadnych puszek,tylko surowego fileta,a gotowane mięsko żadko bo jest BBBBBBBBLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :!: :!: :!: :!: :!: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: no i bardzo chetnie suche,ale dostaje różne rodzaje royala pomieszane w jednym worku,bo nie chciałabym żeby nagle przestał jeść suche,bo jak widać to mały wybredziok.właśnie mój syn poszedł do łóżka piętrowego więc kolega kot za nim i położył się tam i patrzy jak młody czyta.pozdrawiamy i prosimy o cierpliwość o następne wiadomości.bo czasem brak weny,a najczęściej zabija nas szara rzeczywistość,w którą nasz pirat wmątował się wzorcowo i wtedy jest "zwykłym nudnym futrem,w zwłykłej nudnej rodzinie".a wtedy nie ma o czym pisać. :mrgreen:

wiem też że Kamila bardzo się martwiła że coś się stało,że nie piszemy i nic nie dajemy znać.ale nie zawsze cisza oznacza złe wiadomości.nie zjedliśmy niestety Piratka i ma się świetnie :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1df ... a4645.html
Obrazek

lara1974-34

Post » Sob lut 27, 2010 10:00 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

Obrazek
Kamilko przepraszam, że dopiero dzisiaj :oops:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Sob lut 27, 2010 10:04 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

Cały czas zaglądam,choć nie piszę,ale kocio jest przecudny,tak sie cieszę,że znalazł tak wspaniały dom!
Nigdy nie przypuszczałam łapiąc marmurki,że będa tak szczęśliwe!!!!
Dziekuję! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro mar 03, 2010 20:15 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

witam i serdecznie pozdrawiamy wszystkie ciotki pirackie.u nas wszystko dobrze,kocisko wielkie kochane i coraz bardziej tulaśne.teraz 80% czasu śpi na fotelu pod grzejnikiem na pleckach z wywalonym brzuchem do góry i wszystko mimo gwaru w naszym domu.nic go nie rusza,niczym się nie przejmuje i niczego się nie boi(co bardzo nasz cieszy).on tu jest szefem i koniec kropka.nikt mu nie podskoczy. :mrgreen:
Obrazek

lara1974-34

Post » Pt mar 05, 2010 19:17 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

to fakt :) Nawet mgielka na oczku nie jest w stanie odebrac mu ani odrobiny uroku :1luvu: A tym bardziej, ze jest szczesliwy, on to wie, doskonale to czuje, bo okazujecie mu to caly czas, a szczesliwy kot to piekny kot :1luvu:

Kociara82

[poprzednia][następna]