pixie65 pisze:beata1904 pisze:proszę tylko o uważne czytanie postów zanim podsumuje sie autora i tak jednoznacznie niemalże jego pobudki......
Beato, ja bardzo uważnie przeczytałam wszystkie Twoje posty.
I stąd właśnie moje wątpliwości.
Jesteś od niedawna na forum i z tego co zauważyłam oferujesz swoją pomoc w wielu wątkach.
Masz pod opieką 30 kotów, w większosci chorych. W ostatnim czasie złożyłaś ofertę DT lub DS dla kolejnych chyba siedmiu (Trupka, Krówka i Tygryni, trzech kotów po zmarłym panu no i Janci).
Ja się zwyczajnie zastanawiam jak dajesz radę zajmować się taką ilością zwierząt wymagających leczenia?
Prowadzisz fundację? Stowarzyszenie? Jesteś osobą prywatną?
Czy rozmawiałaś na temat Janci z CoolCaty lub Janą?
To one decydują o adopcji, my tutaj tylko ciągniemy wątek dokładnie zdając sobie sprawę z sytuacji i perspektyw Janci.
dzoewczyny na tym wątku pewnie keszcze nie wiedza ,ze ty w herworze pomocy dla kotów analizujesz wypowiedzi czasem nawet do 3 l;at wstecz,jak to miało miejsce w przypadku sabiny skazy z PKDT........
dzieki twoim staraniom udało mi sie nawet poznać blizej i zaprzyjaznić z kociarami ,które nie mają czasu zeby mykać po internecie i przeglądać watki bo sa zajętę faktyczną pomoca......zastanawiam sie czy ten twój sabotaz ,bo inaczej sie tego nazwać nie da ,nie ma przypadkiem związku z fundacją SFINX,która dość pręznie i z pożytkiem dla kotulców działą wspomagająć i mnie ,a do której ty masz zdaje sie jakies uprzedzenia.....
no cóz ....ja nie mam czasu żeby iść do fryzjera bo latam koło mojego stada a w tym czasie inni ,jakoś tak ,podobno ,bardzo pozytywnie ,szaleją po necie i szarpią mi opinie.....konkretnie choszi o ciebie.....
a czemu to panienka do mnie nie zawita i nie sprawdzi ???
a za kontakt z panią Basia z TOZU a Katowicach baaardzo ci dziekuję
super kobieta,dusza człowiek i koty kocha całym sercem.....a przede wszystkim ma wyobrażenie o realiach i ogromie pracy przy nich...........
i raczej żadnego nie skazałaby na schronisko.......w domu ,nawet przy takiej gromadzie jest inaczej......
jak zrozumiałąm w Boguszycach już jest lepij i dziewczyny będą miały Jańcie na oku ????
to dobrze,ona potrzebuje ciepłą......
.....koty to zwierzęta dla ludzi o wielkim sercu......