Ciociu Agatko temperature mamy w normie
Sioo udalo sie zlapac tylko mnie Biznesowi ale za malo zeby wykonac badanie

ale przeciez mowilismy ze latwo z tym duzej nie bedzie
Dr Ewa stwierdzila ze uszy mamy duuuzo lepsze chociaz nie idealne bo duza nie czyscila tak jak powinna

i pomijala 1 scianke

i przez to czeka nas jeszcze tydzien masci w uszyska i czyszczenia
Duza dojrzala tez w czasie miziania ze mamy na brodach takie male czarne kropeczki (chociaz nie drapiemy tego) i oczywiscie musiala nakablowac

dr Ewie ta stwierdzila ze to jakis niegrozny grzybek ale i tak 10 dni smarowania Mecortolonem przed nami
Dr Ewa jednak byla zadowolona z naszej ogolnej formy

i ... zaszczepila nas

oj oj oj bylo troche paniki i fukania ze strony Serwisa .. bylo
A i z siooo to nas nie ominie... Duza ma zlapac i zawiesc ale na szczescie juz bez nas ufffff
W lecznicy bylismy obrazeni na duza strrrrasznie przede wszystkim za to ze pojechalismy kiedy nie bylo zadnych cioteczek i wujkow

ale wytlumaczyla nam ze tylko o tej porze mogla pozyczyc samochod zeby zawiezc nasze futrzane tyleczki ...to po powrocie do domu .. laskawie jej wybaczylismy

tym bardziej ze byla ta wizyta tak samo zestresowana jak my - wyobrazcie sobie jak juz bylo po wszystkim ... wziela i wyszla bez placenia

dopiero jak bylismy prawie przy samochodzie ocknela sie .. zawrocila w te pedy i zaplacila
Widzicie co my mamy z ta duza
z wrazenia zapomnialam tez spytac dr Ewe jak ta masc na pysio stosowac
tzn wiem ze raz dziennie- tylko jak tego uzywac
No i skad u Dwukota takie problemy? swierzb? grzybki? skad sie to bierze? czy ja cos zle robie