Czinuś bardzo lubi uwalić mi się a kolanach, kiedy siedzę przy biurku i podgryzać spodnie na kolanie. Ale dzisiaj przeszedł samego siebie jak zawisł mniej więcej jak Caron u MariiD

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkaa pisze:Chodź na następnej wystawie do stewardowania - jak w bisie ponosisz dorosłe kocury MCO od razu przestaniesz narzekać, że Czinuś cięzki
ewkaa pisze:A w ogóle hitem ostatnio jest przesiadywanie w łazience na pralce podczas kąpieli domowników
anulka111 pisze:zarzucam sobie jego lapki na moj bark i trzymam tylek oboma rekami
Gosiak104 pisze:ewkaa pisze:Chodź na następnej wystawie do stewardowania - jak w bisie ponosisz dorosłe kocury MCO od razu przestaniesz narzekać, że Czinuś cięzki
Chyba bym się nie nadawałaChociaż od dłuższego czasu chciałam stewardować, ale jak pomyślę o dorosłych, dorodnych kocurach MCO to już czuję omdlenie rąk
![]()
ewkaa pisze:Gosiak104 pisze:ewkaa pisze:Chodź na następnej wystawie do stewardowania - jak w bisie ponosisz dorosłe kocury MCO od razu przestaniesz narzekać, że Czinuś cięzki
Chyba bym się nie nadawałaChociaż od dłuższego czasu chciałam stewardować, ale jak pomyślę o dorosłych, dorodnych kocurach MCO to już czuję omdlenie rąk
![]()
Pewnie, że byś się nadawała - z taką praktyką w domu potem żaden kocur nie byłby Ci straszny
Gosiak104 pisze:To ja jadę na praktyki do anulki. Tydzień przed wystawą z jej Rysiem i mogę każdego MCO do BISa wystawiać![]()
Się w zasadzie muszę zastanowić, bo stewardowanie mi okropnie "leży" (nie jestem za stara na zaczynanie??) tym bardziej, że wystawy lubię, a nie na każdą z Czinkiem jeździć będęPomyślę i do tego jutro pogadamy, bo sporo nauki by mnie czekało
ewkaa pisze:Eh i gdzie ta wiosna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 427 gości