♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri dezerter

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 28, 2015 9:57 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Meli kaskaderka s .40

w ciągu najbliższych miesięcy na pewno będzie okazja zasłużyć :P jak gdzieś zobaczę to obiecuję że Ci kupię. Zdaniem Meli już zasłużyłaś, za ten kaftanik <3
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Sob lut 28, 2015 10:48 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Meli kaskaderka s .40

MIŁEGO DNIA :1luvu:

Obrazek
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Sob lut 28, 2015 11:55 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Meli kaskaderka s .40

Super puszka! :)
Kotełki szczęśliwe? Nikt się nie obraził?

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Sob lut 28, 2015 13:03 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Meli kaskaderka s .40

Fajnie,że jesteś już w domciu,z koteczkami :201461 :201461
Puszka rewelacyjna,bardzo mi się podoba!!! :D
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Sob lut 28, 2015 13:10 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Meli kaskaderka s .40

Puszka zawiera pyszne szkockie cream fudge ;)

Jadę po kotełkowe puchy na kolejne dwa tygodnie. Nie mam serca angażować wszystkich świętych którzy przez trzy tygodnie karmią moje koty do krojenia barfa.... a fressnapf/maxizoo ma jedne całkiem do rzeczy. miałam zapłacić rachunki ale najbliższa poczta czynna w sobotę już nie jest czynna w sobotę.... trudno, zapłacę w następny piątek.
Obrażalskich nie ma, stęsknieni owszem. Nurisiowi dziś robiłam pierdzioszki w bzuha, tak się rozanielił że mama wróciła ;)
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Sob lut 28, 2015 14:37 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Meli kaskaderka s .40

MamaMeli pisze:domeeeeek <3 czekam aż się wypierze mój płaszcz sącząc piwo trapistów nabyte podczas przesiadki w Belgii. Jestem potwornie zmęczona ale szczęśliwa. Kotki trochę zjadły ale chrupki jeszcze miały, Meli wyczyściłam uszka, wymiziałam i jak tylko skończy pralka to idziemy spaciu <3 jutro Wam pokażę jaką słodką puszkę na słodycze (z zawartością) kupiłam :twisted:

8O Z Włoch do Budapesztu przez Belgię? Przecież pisałaś, że będziesz na Nizinie Padańskiej.
Czemu Was transportują taką okrężną drogą :?:
Obrazek Obrazek ObrazekTymoteusz [*]17.08.2019 r.

magdalena99

Od: Sob mar 27, 2010 15:20

Post » Sob lut 28, 2015 14:46 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Meli kaskaderka s .40

Pierdzioszki są super :mrgreen:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Sob lut 28, 2015 14:48 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Meli kaskaderka s .40

MamaMeli pisze:Puszka zawiera pyszne szkockie cream fudge ;)

Jadę po kotełkowe puchy na kolejne dwa tygodnie. Nie mam serca angażować wszystkich świętych którzy przez trzy tygodnie karmią moje koty do krojenia barfa.... a fressnapf/maxizoo ma jedne całkiem do rzeczy. miałam zapłacić rachunki ale najbliższa poczta czynna w sobotę już nie jest czynna w sobotę.... trudno, zapłacę w następny piątek.
Obrażalskich nie ma, stęsknieni owszem. Nurisiowi dziś robiłam pierdzioszki w bzuha, tak się rozanielił że mama wróciła ;)

A nie da się przez internet?
Obrazek Obrazek ObrazekTymoteusz [*]17.08.2019 r.

magdalena99

Od: Sob mar 27, 2010 15:20

Post » Sob lut 28, 2015 14:52 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Meli kaskaderka s .40

8O Z Włoch do Budapesztu przez Belgię? Przecież pisałaś, że będziesz na Nizinie Padańskiej.
Czemu Was transportują taką okrężną drogą :?:

Mnie pytasz??? :evil: wk...urzona bylam jak smok.

Rachunki przez internet się da jak się nie zablokowało bankowości internetiwej poprzez zapomnienie haała jakiś tydzień po założeniu konta. Rok temu. :ryk: poza tym tu operacje przez neta są płatne. Niestety.
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Sob lut 28, 2015 15:06 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Meli kaskaderka s .40

Helołki, ale się dzieje! :D Nurisiu, fajne byly pierdzioszki? :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob lut 28, 2015 20:14 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Meli kaskaderka s .40

Jestem w opeeeerzeeeeee :1luvu:
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Nie mar 01, 2015 5:56 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Meli kaskaderka s .40

Bestie przez te moje wyjazdy odzwyczaiły się od mięsa i kręcą nosem :strach: zbankrutuję dając im puszki bo badziewia nie kupię nie licząc sytuacji awaryjnych a dobre kosztują. Niby za kilo cena taka jak i wołowiny (plus suple które tanie też nie są), ale wołowine mieszam z sercami które kosztują połowę tego i jednak barfa jedzą mniej niż puszki. Ciężko będzie po trzech tygodniach na nowo bawić się w uczenie jaśnie książęcą parę że mięso to jedzenie. Myślałam że Nuri chociaż się ucieszy z wołowinki ale gdzie tam, zjadł trochę bo był głodny a reszta została. Za to jak teraz dałam im puszkę (głodnych nie zostawię a mięso popsuje się jak nie zjedzą teraz) to wchłonęły oba aż się uszy trzęsły.
Jeszcze dwie godziny i znowu na wygnanie... :strach:
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Nie mar 01, 2015 7:13 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Meli kaskaderka s .40

U mnie zdecydowanie mięsożercy. Kawa i Moki padlinę kochają ponad wszystko (choć Moki whiskasa, suchą bułkę czy marchew kocha tak samo ;-)), Latte jeszcze jej nie tyka, ale z z zadeklarowanego chrupkożercy już został kot jedzący w połowie mokre, więc to tylko kwestia czasu ;-)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Nie mar 01, 2015 19:49 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Meli kaskaderka s .40

Jest zimno, deszczowośniegowo i ble.
Co za tym idzie jest również alkoholowo.
Jeśli ja piję mocny alkohol który nie jest whisky to znaczy że jest to sytuacja ekstremalna.
Po tych dwóch tygodniach będę alkoholiczką :strach:
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

[poprzednia][następna]