FIONA ALIAS ZUBER JUZ W DS - u Meksykanki!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw cze 07, 2012 9:29 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

No pewnie, jak ktoś lubi koty w baranicy to nie ma co dyskutować.

A Żuber ma dziś gorszy dzień, jest podenerwowany... bo przecież nikt nie mówił, że ma być łatwo.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw cze 07, 2012 12:13 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Jakie biedne te korniszony...może im jaki kubraczek nabyć??
Temu kotku jest zimno!

A ten pozostały to są dwa???Nie zauwazyłam???

Meksykanko, obroża to powoli działa.I na początku jej nie lubią.Moje mają luźno zapięte, a Amelka jak ją wyczeszę to sama śliczną moreczność wyciąga coby załozyć twarzową i gustowną fioletową obróżkę.
Bo to poność uzależnia.

Tak samo zresztą jak koci budyń! :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Czw cze 07, 2012 12:16 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Koci budyń 8O 8O 8O
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw cze 07, 2012 14:14 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

witam, podczytuję ten watek od początku i jakoś nie śmiałam się jeszcze odezwać ale... jako właścicielka trzech korniszy muszę zaprotestować określeniu że kornisze są brzydkie :) one są piękne - inaczej :) . Ciągle zastanawiam się dlaczego znajomi jak do mnie przychodzą to zadają to samo pytanie : " masz w końcu jakieś normalne koty czy ciągle te podrośnięte ufoludki/szczurki biegające po mieszkaniu ?"

Obrazek,Obrazek to drugie zdjęcie zrobiłam jak moja Volka zareagowała na Wasze opinie o korniszkach.

Przepraszam za wrzucenie tej prywaty wszak jest to wątek o Fionce :D
"Motto kota:„Nieważne, co zrobiłeś - zadbaj, aby wyglądało to jak sprawka psa” ;)"

Zoyka

Od: Śro kwi 18, 2012 18:18

Post » Czw cze 07, 2012 14:56 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Dobrze, dobrze, że piszesz na wątku tego rudego larwiszona, który się już tak rozpanoszył, że przyjdzie sobie w łeb palnąć, bo się tego opanować nie da...
Jakbym nagle przestała się odzywać... no to wiadomo, zjadła mnie, zjadła koty... bo to było do przewidzenia.

To chyba cecha Żubrza, że się tak łatwo czują jak u siebie... a teraz rób co chcesz... narmalnie... masz problem... ale samam chciałaś...

No dobra ale na razie nie o tym rudym Żubro-larwiszonie, który jest nie tylko taki jaki każdy widzi...

Co do kocich ufoludków....
Kochana Zoyko, czyżbyś nie zauważyła, że szanowne cioteczki nic innego nie robią ino prowokują... Taki styl narmalnie, bo inaczej byłoby nudno. A ponadto usiłują zmylić wszelkie maści larwiaki i larwiszony, że niby to kotów nie lubią...
Jak ktoś nazywa kota Al Kaida, to z nadzieją, że ogłupi delikwenta i ten po maślanych oczach nie rozpozna, że już go kochają i będą dopieszczać...

Zatem wszystkie pseudoironiczne uwagi TUTAJ powinnaś czytać całkowicie na odwrót... zwłaszcza w ustach czy też w czcionkach osób, co to lubują się w dziwokach np. persodziwokach... czyli taka ocena w ich słowach to dowód największego uznania, ba zadrości...

Zatem uważaj, pisz, że są najnormalniejsze i najnudniejsze w świecie, bo jeszcze ci porwą...
a szczególnie ta ORGANIZACJA, do Olsztyna, przed 11 :wink:

P.S. Ale twoi kosmici jakoś mało mają tego baraniego runa.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw cze 07, 2012 15:07 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Zoyka, ale to są nietoperze przecież???

Prawdziwy kot wyglada tak:
Obrazek
By mpaech at 2012-05-21

:mrgreen:

kotkins

Post » Czw cze 07, 2012 15:09 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Ewntualnie TAK:

Obrazek
By mpaech at 2012-04-06

Piękny kot, prawda!?

kotkins

Post » Czw cze 07, 2012 15:16 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Obrazek i mam kota molestującego psa :roll:
"Motto kota:„Nieważne, co zrobiłeś - zadbaj, aby wyglądało to jak sprawka psa” ;)"

Zoyka

Post » Czw cze 07, 2012 15:32 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Łomatko!!!!
Przegryzie mu tętnice!!!
Te koty są niebezpieczne!!!
Ratować psiastego!!! :mrgreen:

kotkins

Post » Czw cze 07, 2012 15:56 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Zaraz, zaraz... trzeba zawołać specjalistów od trudnych kotów... w baranicy lub bez...
Może się odezwą?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw cze 07, 2012 15:57 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

oj tam, oj tam od razu trudny ;) po prostu sprawdzał czy zrobi jej malinkę na szyji :lol:

Zoyka

Post » Czw cze 07, 2012 16:05 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Sodomia i Gomoria międzygatunkowa 8O
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw cze 07, 2012 18:06 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

http://images47.fotosik.pl/363/ad212fa4ebe031ffmed.jpg

Nie wiem czy będzie widać to zdjęcie........

A co do kotów w baranicach. Onegdaj miałam w hotelu pewną Etiopkę po chemioterapii - miała na imię Abiska i była Sfinksem........

Wzbudzała by we mnie uczucie litości, gdyby nie jej galopujące ADHD .......nie zdążyłam poczuć litości, bo nie nadążałam za tym diabłem wcielonym z uczuciami........wzrokiem tez nie.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw cze 07, 2012 18:53 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

wszystkie koty w baranicach mają ADHD. Moje albo śpią albo jak mawiał pewien człek "latają jak pershingi na wysokości lamperii".
Jak któraś z szanownych koleżanek ma ochotę to zapraszam na bardzo krótki zapis tego jak one się bawią i zapewniam nie jest to ich szczyt możliwości.

http://www.youtube.com/watch?v=GO--q5YxARI

Dla opisu powiem że potrafią "latać" o północy, w swym szale nie omijając ludzkich ciał leżących w łóżkach ani też ciała biednego psiaka. Oczywiście w tak zwanym między czasie zahaczając np. o firankę ( tak tylko sobie chwilkę na niej podyndać " i sru dalej za rodzeństwem w pogoni za szczęściem :)
Ale reasumując- mimo tego wszystkiego - jak ich nie kochać? :1luvu:

A tak poza tym - co u Fionki?

Zoyka

Post » Czw cze 07, 2012 19:48 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Znaczytsja pytasz co u Żubra?

No zaczęłam się bać.
Tak se przeczytałam, no przeczytałam, bo się na Żubrach nie znam... przeczytałam, że one te MCO po psiemu przywiązują się do opiekunów, szczególnie do jednego... a potem to wykorzystują żeby znaleźć się najwyżej w kociej hierarchii...
Może coś przeinterpretowałam... ale boję się, bo ten Żuber to sprytny jest... Piszą o nich, że inteligentne i uparte...
Monopolizuje mnie w sposób kompletyczny. Pozostawiony płacze za drzwiami jak porzucone dziecko a przecież to nie jest biedny,bezradny Żubr.
Padł na mnie blady strach. On jest cwany, sprytny i przemyślny. Owinął mnie wokół małego palca i teraz już planuje jak pozostałe kociaste usunąć, bo przecież nie są tu wcale potrzebne. On się już czuje jak u siebie i ma plan...

No bez żartów Zuber jest szczwany i tak łatwo z nim nie pójdzie... na razie bawi się w grzybiarza ale potem sprawa nie będzie ułatwiona...
Obróżkę ma z powrotem na szyi ale ona chyba na przytępienie żubrosprytu nie działa.

Strach się bać, naprawdę :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia][następna]