Tu można sobie przycupać, podczytywać, podgadywać, oglądać moje śliczne futra, nawet poprzeklinać tez można
Straszny tydzień miałam

Dobrze, że się kończy. Całą dotychczasową zime przejeździłam na letnich, akumulator sama sobie przez własne durnoctwo wyładowałam, a chodzić na nogach nie cierpię, więc auto mi jak chleb powszedni potrzebne. Choć, jakbyście wiedziały ile ja mam do pracy , to wstyd sie przyznawać, że autem ta odległość pokonuję
Dziś derekcja pojechała na Barbórkę do Katowice, więc mnie tknęło i wydarłam z piwnicy koła na zimę. Śnieżyca przyszła taka, że na parkingu pod praca musiałam swojego auta dobrze szukać, bo wszystkie miały kolor biały. Ledwo dojechałam do szpeca od ogumienia, a tam kolejka kurna na 2 godziny. Auto zostawiłam i żeby nie marznąć do fryzjera poszłam. Dokonałam radykalnego strzyżenia, aż fryzjerka się ciągle pytała
no może już wystarczy? Jest krótko. Doszłam do wniosku, że baba w moim wieku w dłuższych włosach wygląda, jak idiotka. Wróciłam do pracy na zimowych gumach. Co za ulga

normalnie raj. Nawet udało się używać hamulców. Tak nasypało, że świata nie widać. Nie ruszam się z domu przez dwa dni za nic.
Secret - liścik dotarł

ale ty dziewczyno wielka jesteś

Postaram się, żebyś i Ty przed świętami list ode mnie dostała. Koty zachwycone, a ile wąchania było

chyba jakieś kocie zapachy musiały wyczuć
Jutro Barbórka - czyli święto górników, a jako, że ja też taki urzędowy górnik jestem bardzo proszę mi składać najlepsze życzenia