muac pisze:Cichy sobotni poranek, kawusia z mleczkiem wszystko moze sie dziac w cudnym leniwym zwolnionym tempie tylko koty wczesniej trzeba by wystrzelic w kosmos
Kasiu dziekuje za uznanie , jezeli chodzi o Bazylowe myslenie to chyba mam na dluzszy czas spokoj uffff bo jak juz pisalam przewody ma dluuuuugie w tej dziedzinie, ale potem moze byc trzesienie ziemi z tsunami i erupcja wulkaniczna, bo efekty tego myslenia sa zawsze wybuchowe
Moje koty tez sie czesto leja-wszystkie!Jak Ptys gryzie Pyniusię-to zaraz Klara sie włącza do akcji,wtedy Antosia pierze Klare (dwa razy od niej większa i cięższa),Pyniusia odgryza sie Ptysiowi i jest ogólny kociokwik!
Ale Ptys NIGDY nie skubie Antosi,ani ona jego nie "paca" pazurkami-to jest wielka miłośc i nigdy na siebie nie patrza "złym okiem"
Bazylek i Mila tez sobie krzywdy nie zrobią,Bazylek musiał zdrowo podpaść Mili,skoro nerwy jej puściły i dała kocurkowi popalić!-a on teraz robi niewinne minki i szuka pociechy u Ciebie!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
do tej pory jak mi lezal na reku to dalej moglam nia troche poruszac aby operowac myszka teraz jak tylko porusze to mnie podgryza ale bardzo delikatnie wiec musze wszystko robic lewa no i traktorzy az biurko drzy a teraz zaczal mi jeszcze zaciskac pazurki na reku auuuuu
Małgosiu, trzeba przecież ukoić nerwy zszargane przez tą, jakby nie patrzeć nową, która nie dość, ze zabiera czas Dużej, to jeszcze nie daje się bezkarnie zaczepiać
Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051 Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!
no tak jak w potrzebie to wie gdzie przylezc a moze by tak kiedys beinteresownie potraktorzyl i pomizial sie galgan jeden Jutro 8 marca minie siedem miesiecy odkad zamieszkal sobie ze mna a 10 marca dwa miesiace jak Milka sie zjawila.
Witaj Małgosiu i witajcie kociaki!
Bardzo dziękuję za zaproszenie.
Kociaki fantastyczne!
Pozdrowienia i głaski!
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
W domu absolutny rozejm kazdy kot na innej kanapie w innym pokoju, spokoj i cisza nieznosna, zachowuja sie jakby ten drugi byl przezroczysty lub w wogole go nie bylo Nie ma zwyklych zaczepek, zabaw ani gonitw. Chyba bede musiala zorganizowac jakas impreze integracyjna, bo ja tez sie sfrustruje i zalapie dola