Moderator: Estraven
[url=http://tiny.pl/373q][img]http://upload.miau.pl/3/220593.gif[/img][/url]

Justa&Zwierzaki pisze:Ale co sie dzis wydazyło ??? a mianowicie wyszłam z psami na długi spacer i po powrocie jeden z psów miał iść na swoje miejsce w kuchni ale nie chcał tam wejść , myslałam ze sie buntuje i ja go wręc na siłe chciałam tam wsadzić i jakie bylo moje zdziwienie gdy odsłoniłam zasłonke moim oczom ukazała sie .... Bona , wiec ja szybka psa do pokoju i uklęknełm aby do niej powoli podejść i cos zagadać , wyciagłam ręke i ... pogłaskałam Bone , fakt zasyczała na mnie ale ja jeszcze kilka razy podjełam te próbe az do momentu gdy mnie pacneła łapka ale to tak delikatnie nie chcąc zrobić mi krzywdy , głaskałam ja po całym grzbiecie , po łapkach i pod broda a serce to mi waliło jak młot pneumatyczny:):):):):):)
Miłko Ty przynosisz bardzo dobra energie i bardzoCie prosze odwiedzaj nas czesciej:):)
peate pisze:jak przeczytałam posta Justyny, że pogłaskała Królewnę, to .....![]()
![]()
i po prostu szczena opadła mi z wrażenia!
peate pisze:po pierwsze, że kicia nie zwiała pod wannę jak tylko zobaczyła Justynę w drzwiach
po drugie, że nie zwiała jak Justyna odstawiła psa i wróciła,
no i po trzecie najbardziej niewiarygodne, że dała się pogłaskać
oby, bo przeciez nikt jej tam krzywdy nie robi, wrecz przeciwnie, Justyna jak tylko moze stara sie pomoc kazdemu zwierzakowi. Moze wiec Boneczka powoli sie do niej przekonujepeate pisze:Justyna, chyba Królewna zaakceptowała Cię po prostu jako członka stada
po raz kolejny milosc dziala cudapeate pisze:normalnie cuda się zaczynają dziać![]()
Tez tak mysle. Zwlaszcza ze twoje zwierzaki maja charakterki. Fibi w sumie grozny nie jest, choc czasem mu odwala i szczeka jak popier...ny, Czort z tewgo siedzzenia w domu dostaje "kota", a i jest zadziorny, Diabelek tez ma jeszcze czasem napady zlosci... Dla tak niesmialej kotki to wystarczyJusta&Zwierzaki pisze:Oj Bona Bona , teraz znów sie wycofuje i nie chce zaufać , u mnie to raczej nie jest możliwe bo jest za duzo zwierzątPoprostu sobie żyje obok ludzi ...
Kociara82 pisze:Tez tak mysle. Zwlaszcza ze twoje zwierzaki maja charakterki. Fibi w sumie grozny nie jest, choc czasem mu odwala i szczeka jak popier...ny, Czort z tewgo siedzzenia w domu dostaje "kota", a i jest zadziorny, Diabelek tez ma jeszcze czasem napady zlosci... Dla tak niesmialej kotki to wystarczyJusta&Zwierzaki pisze:Oj Bona Bona , teraz znów sie wycofuje i nie chce zaufać , u mnie to raczej nie jest możliwe bo jest za duzo zwierzątPoprostu sobie żyje obok ludzi ...
![]()
Mimo wszystko nadziei nie trace i podrzucam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], maeria89 i 19 gości