ganiała w nocy z Sójkiem... Sójka rozumiem, bo to urwipołeć no ale... żeby stary, poważny kot... tak tupałSlonko_Łódź pisze:I jak Cykosia? Biedne piękne Sreberko....

zaraz pewnie przylezie i każe się miziać, bo "taka biedna"

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ganiała w nocy z Sójkiem... Sójka rozumiem, bo to urwipołeć no ale... żeby stary, poważny kot... tak tupałSlonko_Łódź pisze:I jak Cykosia? Biedne piękne Sreberko....
ziemowit pisze: to u nas jemy, czy u Was?
to nie jest zmartwienie - Zosia też ma wybuchowe parcie, znaczy - chciałem napisać, że się rozgląda za petardamiSlonko_Łódź pisze: Ja Was nie chcę martwić ani nic..... Ale.....![]()
![]()
Alan zakupił wielki zestaw petard...... i się do Was wybiera na Sylwestra
![]()
ziemowit pisze:to nie jest zmartwienie - Zosia też ma wybuchowe parcie, znaczy - chciałem napisać, że się rozgląda za petardamiSlonko_Łódź pisze: Ja Was nie chcę martwić ani nic..... Ale.....![]()
![]()
![]()
Pixiepixie65 pisze:ziemowit pisze:to nie jest zmartwienie - Zosia też ma wybuchowe parcie, znaczy - chciałem napisać, że się rozgląda za petardamiSlonko_Łódź pisze: Ja Was nie chcę martwić ani nic..... Ale.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zosiu.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 72 gości