Bardzo smutny ostatnio ten mój wątek. To może, żeby go choc troszkę na dobranoc rozweselić, pokażę Wam takie słodkie czarne pysio . To mój Grosio oczywiście .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "
Chciałam jeszcze Antolka pokazać, i fotosik mi nie działa . To Antolek będzie jutro...nie, w sobotę dopiero .
Groś jeszcze chudzinka taka, naprawdę był bardzo chory... Ale rzeczywiście robi się coraz ładniejszy, sierść już się zaczyna błyszczeć, oczka czyste i wiecznie zdziwione, jeszcze ciut posapuje przez nosek, ale przejdzie mu .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "
EVA2406 pisze:Pewnie, że przejdzie.......pod taka opieką i z taką miłością
Dzięki, Ewciu . No cieszę się, że już nie wygląda tak, jak wyglądał, że jest zdrowy, że umie się już bawić, że szaleje z Antosiem...a nade wszystko, że żyje. To taki maciupki czarny pozytywik w moim życiu. I Antolek. I choć dziś wyciągnęli we dwóch kupę z kuwety i bawili się nią , to i tak są kochani .
Cioteczki kochane, ja się już pożegnam. Muszę wcześnie wstać, żeby jeszcze przed wyjazdem do Alisia zdążyć. Zobaczymy sie dopiero w sobotę...miałam wziąc komputer ze sobą, ale to chyba sensu nie ma. Życzę Wam wszystkim dobrej nocy . Dziękuję za wszystko .