http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4391336
Moderator: Estraven
. Jestem przyzwyczajona do maleńkich miseczek kocich, a tam takie giganty prawie 30cm średnicy
. Na szczęście po dogłębnej analizie okazało się, że to tylko futro na czwartego kota. Więc zbierałam garściami z posłanka i wywaliłam. Już widzę jakby mi się pralka zapchała Avian pisze:Miau !![]()
... a ja wczoraj stwierdziłam, ze chyba kupie taką wielką psią michę do wody, bo Agata może chciałaby sie cała wykąpać, a teraz wchodzą tylko przednie łapy i podgardle![]()
Marciu, kiedy nas opuszczasz? Może jakiś wieczorek pożegnawczy? Z deserkami?
alus1 pisze:Avian pisze:Miau !![]()
... a ja wczoraj stwierdziłam, ze chyba kupie taką wielką psią michę do wody, bo Agata może chciałaby sie cała wykąpać, a teraz wchodzą tylko przednie łapy i podgardle![]()
Marciu, kiedy nas opuszczasz? Może jakiś wieczorek pożegnawczy? Z deserkami?
Może lepiej wiadetrkomogę tez podesłać dużą michę którą używam do mycia się podczas remontu

MarciaMuuu pisze:
A ja zaraz dostanę cholery w pracy. Właściwie to juz dostałam. Kurwicę. Zaraz kogoś zabiję, albo coś. Chyba zrezygnuję z tego studium, tu są sami debile!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorota pisze:MarciaMuuu pisze:
A ja zaraz dostanę cholery w pracy. Właściwie to juz dostałam. Kurwicę. Zaraz kogoś zabiję, albo coś. Chyba zrezygnuję z tego studium, tu są sami debile!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Spoko... Przynajmniej sie postaraj.
Kciuki!
MarciaMuuu pisze:JoasiaS poi koty z wiaderka![]()
Nawet mi takie przysłała
MarciaMuuu pisze:A ja zaraz dostanę cholery w pracy. Właściwie to juz dostałam. Kurwicę. Zaraz kogoś zabiję, albo coś. Chyba zrezygnuję z tego studium, tu są sami debile!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Sylwia_mewka i 13 gości