Kciuki, aamms

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MariaD pisze:aamms chyba się lepiej czuje, bo zostałam opiórkowana za telefon z pytaniem o samopoczucie
aamms pisze:MariaD pisze:aamms chyba się lepiej czuje, bo zostałam opiórkowana za telefon z pytaniem o samopoczucie
przepraszam..
MariaD pisze:aamms pisze:MariaD pisze:aamms chyba się lepiej czuje, bo zostałam opiórkowana za telefon z pytaniem o samopoczucie
przepraszam..
Nic nie szkodzi. Miło było słyszeć jak robisz to na jednym wdechu.
Beata pisze:no ja sie nie dziwie![]()
ale i tak jestem zdania, sorki, ze powinnas Aniu te wykladzine natychmiast zdjac, przezyjesz przeciez i Ty i koty ten goly beton do maja (raptem 2,5 tygodnia)
i ze sypialnia powinna byc osobno, bez mozliwosci kocich w ciagu dnia
aamms pisze:Na temat wykładziny i remontu już pisałam..
Beata, zapraszam.. sama zobacz..
uwierz mi, że nie chciałabyś jednego dnia oglądać tego co u mnie jest pod wykładziną.. i zdjęcie wykładziny w tej sytuacji nie rozwiąże sprawy..
Trudno - muszę poczekać.. nie mam innego wyjścia, powody już tłumaczyłam, więcej nie będę..
aamms pisze:Na temat wykładziny i remontu już pisałam..
Beata, zapraszam.. sama zobacz..
uwierz mi, że nie chciałabyś jednego dnia oglądać tego co u mnie jest pod wykładziną.. i zdjęcie wykładziny w tej sytuacji nie rozwiąże sprawy..
Trudno - muszę poczekać.. nie mam innego wyjścia, powody już tłumaczyłam, więcej nie będę..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 78 gości