Zulusek i Nikita część I

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 06, 2009 14:29

Asia_Siunia pisze: Zakochaliśmy sie w nim od pierwszego wejrzenia...a pierwsze wejrzenie to były te zdjecia Zuluska z łezką w oku.

:roll: a ja mu usiłowałam w Corelu tę łezkę zamazać, przed wstawieniem ogłoszeń :lol:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt mar 06, 2009 16:00

Georg-inia pisze:
Asia_Siunia pisze: Zakochaliśmy sie w nim od pierwszego wejrzenia...a pierwsze wejrzenie to były te zdjecia Zuluska z łezką w oku.

:roll: a ja mu usiłowałam w Corelu tę łezkę zamazać, przed wstawieniem ogłoszeń :lol:

oszukistka! :twisted:
i zmarchy wymazać, i pryszcze zblurować i biust powiększyć o dwa rozmiary...? :twisted:

witam domek :mrgreen:
taki dobry domek! :mrgreen:

mało takich domków, mało! :crying:
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Pt mar 06, 2009 16:13

Kibicowałam tak troszkę Zuluskowi..
kurcze Magdaradek..
jak napisałaś post o relacji z domku to aż mi łzy poleciały no.. chjolera jasna.. :oops:

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Pt mar 06, 2009 17:46

iskra666 pisze:Kibicowałam tak troszkę Zuluskowi..
kurcze Magdaradek..
jak napisałaś post o relacji z domku to aż mi łzy poleciały no.. chjolera jasna.. :oops:

Nie płacz :D cieszmy się :dance: :dance2:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt mar 06, 2009 18:16

Fri pisze:
Georg-inia pisze:

i zmarchy wymazać, i pryszcze zblurować i biust powiększyć o dwa rozmiary...? :twisted:

witam domek :mrgreen:
taki dobry domek! :mrgreen:

mało takich domków, mało! :crying:

e tam Fri, wcale nie malo, moja Malina do takiego supcio trzy tygodnie temu pojechala :)

ze tak powiem czekajcie a znajdziecie :mrgreen:

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pt mar 06, 2009 19:39

Fri pisze:
Georg-inia pisze:

no wstydzem się, wstydzem... następnym razem będę dawać foty bez retuszu: z załzawionymi oczkami, świerzbem, gilem sterczącym z nosa i to wszystko niewyraźne :roll: :P
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt mar 06, 2009 20:30

Georg-inia pisze:
Fri pisze:
Georg-inia pisze:

no wstydzem się, wstydzem... następnym razem będę dawać foty bez retuszu: z załzawionymi oczkami, świerzbem, gilem sterczącym z nosa i to wszystko niewyraźne :roll: :P

:ryk:

ale te gile i świerzb - to właśnie wyraźne żeby były - najlepiej powiększyć i wyostrzyć :twisted:
"Chciałem zreperować świat, a oto widzę, że sam jestem jednym z tych cholernych drani I świń..."
Obrazek

Nah

Od: Czw wrz 07, 2006 20:48

Post » Pt mar 06, 2009 21:26

Kilka foteczek z serii "plaża, czyli wygrzewamy się przy piecyku" :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

:D
Obrazek

magdaradek

Post » Pt mar 06, 2009 21:55

Mniam, mniam :love: :1luvu: :love:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt mar 06, 2009 22:41

magdaradek pisze:Kilka foteczek z serii "plaża, czyli wygrzewamy się przy piecyku" :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

:D

Mój ci on :1luvu: ...
Mam nadzieję, że Zulusek nas pokocha jak my go...bo teraz to nasza miłość nieskonsumowana.... wirtualna :D . No ale już niedługo.... :balony: będziemy świętować jego przyjazd. Jakoś tak fajnie wszystko się składa...data narodzin Zuluska, naszej Soni i naszego ślubu są praktycznie dzień po dniu...Jakieś przeznaczenie!

Z dobrych kolejnych wieści...Zulusek zapewne oprócz tego, że nie będzie kiedyś w naszym domku jedynakiem, to za ścianą (mamy bliźniak) po wykończeniu, czyli późną wiosną, zamieszka moja siostra...a ona marzy o kocie...tak więc może się wówczas szykować kolejna adopcja pod nasz dach:D

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Sob mar 07, 2009 6:46

Asiu no to fantastycznie :) jakby co to wiesz, że w Łodzi są kotki wyjątkowe, hehehe 8)
Obrazek

magdaradek

Post » Sob mar 07, 2009 15:56

Ojejkaaa i Risiard jest na fotkach :love: Ależ mu się doopsko błyszczy, wygląda jak mini-gepard :lol:

A Zuluska to tylko całować po tym brzuniu :twisted: Dymniaczki są najukochańsze na świecie.

A tak OT, to czy Wasze koty też ostatnio nabrały tak jakoś więcej energii...? Nie mogę opanować Stefana normalnie - biega po domu jak szalony i wskakuje na wszystkie najwyższe punkty w mieszkaniu, im wyżej tym lepiej... :roll: Wiosna idzie czy co...?
Salsa Nexus*PL & Calisi Salicat*PL
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=158088
Stefan [*]
Henia [*]

oleska222

Od: Pon cze 09, 2008 14:20

Post » Sob mar 07, 2009 17:09

Nah pisze:
Georg-inia pisze:
Fri pisze:
Georg-inia pisze:

:ryk:

ale te gile i świerzb - to właśnie wyraźne żeby były - najlepiej powiększyć i wyostrzyć :twisted:

mnie to kręci :mrgreen:

magdaradek pisze:Asiu no to fantastycznie :) jakby co to wiesz, że w Łodzi są kotki wyjątkowe, hehehe 8)

som! :mrgreen:

Fasolina Włókienniczanka i Oskarek Piernikowiec :spin2: :spin2:
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Sob mar 07, 2009 19:24

a teraz i Zulusek podPiernikowiec do nich dołączy :D
Obrazek

magdaradek

Post » Sob mar 07, 2009 19:44

magdaradek pisze:a teraz i Zulusek podPiernikowiec do nich dołączy :D