Bubor, Lafi jest rzeczywiście chuda i długa, , Iriska też taka była. Ale myślę, że to kwestia budowy, bo apetyt to ona ma, że ho ho!!

Mosiu kochana, jeszcze nałogowcem Lafinka nie została, staram się dawkować te ,atrakcje'

Moderator: Estraven
ewung pisze:skąd ja to znam "wszystko pod wersalką" moja Łacia jest mistrzem w teleportacji rzeczy pod meble. ostatnio przestawiliśmy skrzynię która służy za stolik ale znaleźliśmy skarbów
kalair pisze:No właśnie my też dziś przymierzamy się do ,szukania skarbów'. Okazja do zrobienia porządków sie trafi przynajmniej
.A z tego, co wiem, pod wersalkami jest wszystko-pisaki wszelkiej maści, chrupki kukurydziane, fasolki, zakrętki, papierki, i full innych ,ciekawych 'rzeczy
kalair pisze:He, he! No ciekawe Bubor, kto ten ściągacz w kurtce uszkodził.... I sprawdź też stan rybek po tej inspekcji Kropciowej
.
Moje... no cóż... Iris przeokropnie dziś przegoniła małą, rano, a resztę dnia woli przespać , z przerwami na jedzonko rzecz jasna. A mała pomordowała trochę chrupek, i załatwiła kolejne długopisy... -
Teraz śpią . Niestety do czasu![]()
Kochają obie tą pozycję..
kalair pisze:He, he! No ciekawe Bubor, kto ten ściągacz w kurtce uszkodził.... I sprawdź też stan rybek po tej inspekcji Kropciowej
.
Moje... no cóż... Iris przeokropnie dziś przegoniła małą, rano, a resztę dnia woli przespać , z przerwami na jedzonko rzecz jasna. A mała pomordowała trochę chrupek, i załatwiła kolejne długopisy... -
Teraz śpią . Niestety do czasu![]()
Kochają obie tą pozycję..
kalair pisze:Niestety Bubor-to JEST cisza przed burzą!. Mniemam, że jeszcze potrwa tak do 23.00
![]()
bubor pisze:kalair pisze:Niestety Bubor-to JEST cisza przed burzą!. Mniemam, że jeszcze potrwa tak do 23.00
![]()
U nas burza już trwa, Kropcia niedawno wstała i teraz szaleje po mieszkaniu ..........................
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, ewar i 146 gości