Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ziemosław pisze:Nigdy nie pojeżdżę rowerem po Wrocławiu. Po lesie, wsi, polach - owszem, ale nie po mieście![]()
Moli25 pisze:Ziemosław pisze:Nigdy nie pojeżdżę rowerem po Wrocławiu. Po lesie, wsi, polach - owszem, ale nie po mieście![]()
Powietrze we Wrocławiu jest ciężkie. Ciężko się jeździ.
Ziemosław pisze:Moli25 pisze:Ziemosław pisze:Nigdy nie pojeżdżę rowerem po Wrocławiu. Po lesie, wsi, polach - owszem, ale nie po mieście![]()
To też, ale mi bardziej chodziło o to, że:
1. rowerzyści bardzo rzadko jeżdżą TYLKO po ścieżkach, zwłaszcza chodniki w niektórych rejonach sobie upodobali
2. piesi - a najgorsi są ci z psami - całymi stadami chodzą po ścieżkach rowerowych
3. ruch jest tak duży, że nie ma siły na kogoś nie wpaść ani nawet minimalnie nie zahaczyć.
To wszystko sprawia, że rower po mieście (jakimkolwiek) to nie dla mnie
MaryLux pisze:Ziemosław pisze:Moli25 pisze:Ziemosław pisze:Nigdy nie pojeżdżę rowerem po Wrocławiu. Po lesie, wsi, polach - owszem, ale nie po mieście![]()
To też, ale mi bardziej chodziło o to, że:
1. rowerzyści bardzo rzadko jeżdżą TYLKO po ścieżkach, zwłaszcza chodniki w niektórych rejonach sobie upodobali
2. piesi - a najgorsi są ci z psami - całymi stadami chodzą po ścieżkach rowerowych
3. ruch jest tak duży, że nie ma siły na kogoś nie wpaść ani nawet minimalnie nie zahaczyć.
To wszystko sprawia, że rower po mieście (jakimkolwiek) to nie dla mnie
Przejdź się chodnikiem od Wyszyńskiego do Orzeszkowej po stronie drogerii i fryzjera. Z jednej strony jest przystanek i poustawiane samochody (nie zajmują samego przystanku, ale stanowią jego "przedłużenie"), z drugiej - co parę kroków schodki do lokali usługowych/handlowych, w środku ścieżka rowerowa. Jak iść, panie premierze?
Ziemosław pisze:Zgodnie z założeniem - wczoraj grill, dzisiaj lenistwo
Moli25 pisze:Ziemosław pisze:Zgodnie z założeniem - wczoraj grill, dzisiaj lenistwo
A dziś praca?jeszcze tydzień
![]()
![]()
MalgWroclaw pisze:Mam sąsiada, który na pewno ogląda jakiś wieczorny serial o tej samej porze codziennie, bo się śmieje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 441 gości