klaudiafj pisze:Ojej ale Luna piękna - wystawowa! A jaka czysta

Jakie zębiska! świetny ma kaganiec!!! Aby jedna co wie iż pies powinien umieć buzie otworzyć i wywalić ozor

Ostatnio widziałam ludzi z psem z kagańcem materiałowym takim, że szczelnie pies miał zamknięte usta. Czy Ci ludzie nie wiedzą, że to jest znęcanie się, pis biedny się dusi, a i mnie dusiło, żeby się odezwać. Powinnam była się odezwać, czy nie?
Marcelek śliczniutki a Tosia jak zwykle rozwaliła system miną

O Anglii marzę od lat. O Londynie. Mam kupione rozmówki, słowniki, przewodniki, torbę, kosmetyczkę. Torba się już zniszczyła od tego 10 letniego czekania na wyjazd. A siostra była sama czy z dziećmi?
Mam nadzieję, że pojedziesz do tej Anglii i przywieziesz nam zdjęcia

Przy okazji polecam przewodnik - Londyn, w którym straszy

Kaganiec ma fizjologiczny,on jest idealny,jest lekki,tak jak zauważyłaś - pies otwiera w nim pysk,spokojnie może napić się wody,może oddychać. Niestety spotykam się co jakiś czas z dziwnymi uwagami ludzi...otóż słyszę takie komentarze będąc na spacerach z Luną: "Ojej,biedny pies,jaki wielki kaganiec ma". "Ojej,za duży kaganiec,na pewno ciężki,biedny pies". Czasem odpowiadam,że pies biedny nie jest,a wręcz odwrotnie,że ten kaganiec to kaganiec fizjologiczny,że to super sprawa,że kaganiec jest lekki,że pies właściwie nie czuje,że ma go na pysku i że taki kaganiec być powinien. Tak więc wiesz Klaudia,ja czasem się odzywam

Kiedyś..jak jeszcze nie wiedziałam o tym kagańcu fizjologicznym,to też kupiłam taki szmaciany,ale to była tragedia jak założyłam go Lunie...próbowała go łapkami ściągać,kładła się co chwilę,nie było mowy o tym aby normalnie szła. Na szczęście szybko polecono mi ten fizjolog kupić,co też zrobiłam i jestem bardzo zadowolona,Luna również,bo naprawdę gdy jej go zakładam,to on jej ani trochę nie przeszkadza
Siostra dzieci nie ma

Powiedziała,że Londyn oczywiście również odwiedzimy,nie mogę się tych wakacji doczekać,szczerze!.Zdjęć na pewno będzie dużo