Z powiadomieniem to nie wiem, cos pewnie odhaczone..
Vailetku-kliknij na gifek,i daj kopiuj. Nie kopiuj linkow.
Ja skopiujesz, daj wklej na forum. I wstaw miedzy img, jak kazdy obrazek. Musi chodzic.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Trzymajcie sie kochane. Nie moge pomoc, ale mysle o Was
Tola pisze:Śliczna trikolorkaTrzymam kciuki za jej zdrówko i żałuję że tak mało fotek
Zaznaczę sobie
jasdor pisze::ok:![]()
![]()
![]()
Kciuki za Bejbisię. Trzymaj sie malutka, wyzdrowiej, my tak wszyscy tu kibicujemy i robimy, co w naszej mocy, żeby było dobrze
![]()
![]()
![]()
Alienor pisze:Duże![]()
za zdrowie Bejbisi
![]()
![]()
vailet pisze:jasdor pisze::ok:![]()
![]()
![]()
Kciuki za Bejbisię. Trzymaj sie malutka, wyzdrowiej, my tak wszyscy tu kibicujemy i robimy, co w naszej mocy, żeby było dobrze
![]()
![]()
![]()
jasdor,wiem![]()
![]()
gdyby nie Ty i osoby które finansowo pomagają Bejbi nie zrobiłabym tych wszystkich badań i Bejbisia dostała by sepsę.Najgorsze,że muszę sobie test na tą bakterię zrobić bo jak pisałam kiedyś,od czasu jak ją mam coraz gorzej ze zdrowiem
W sanepidzie chyba robią,ale nie wiem ile kosztuje.Czytałam dziś że można od kota i psa tym się zarazić,a ona ciągle nas liże lub gryzie.
jasdor pisze:vailet pisze:jasdor pisze::ok:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jasdor,wiem![]()
![]()
gdyby nie Ty i osoby które finansowo pomagają Bejbi nie zrobiłabym tych wszystkich badań i Bejbisia dostała by sepsę.Najgorsze,że muszę sobie test na tą bakterię zrobić bo jak pisałam kiedyś,od czasu jak ją mam coraz gorzej ze zdrowiem
W sanepidzie chyba robią,ale nie wiem ile kosztuje.Czytałam dziś że można od kota i psa tym się zarazić,a ona ciągle nas liże lub gryzie.
Pisz koniecznie co to za zaraza, bo ja też czegoś od piwniczniaków naniosłam . Od czasu sprzątania w ich kuwetach zasranych nie nie czyszczonych od miesiąca co najmniej na drugi dzień spuchły mi węzły chłonne na szyi. I teraz puchną przy najmniejszej infekcji. Nie była jeszcze u lekarza, ale muszę, bo mnie to dalej męczy i nie chce przejść.
vailet pisze:jasdor,ja mam węzły okropnie na szyi powiększone i schudłam![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 418 gości