Tanie Dranie. Part Five. Biduś[`]. Można zamknąć ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 11, 2010 8:02 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

:roll: :twisted:

Obiecuję, że nigdy więcej nie przyjdę :twisted: :wink:
Albo nie, wręcz przeciwnie, przyjdę jeszcze dziś wieczorem. Z TWOIM MARMURKIEM :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon paź 11, 2010 9:16 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Wielbłądzio pisze: :roll: :twisted:

Obiecuję, że nigdy więcej nie przyjdę :twisted: :wink:
Albo nie, wręcz przeciwnie, przyjdę jeszcze dziś wieczorem. Z TWOIM MARMURKIEM :twisted:

:ryk: :1luvu:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon paź 11, 2010 10:42 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Cieszę się, że się cieszysz. Wiem, że nie możesz się GO doczekać :mrgreen:
Dobra rada na wstępie: kup duży zapas Ajaxu, Domestosa i papierowych ręczników :twisted: Vitopar podobno masz.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pon paź 11, 2010 11:15 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Wielbłądzio pisze:Cieszę się, że się cieszysz. Wiem, że nie możesz się GO doczekać :mrgreen:
Dobra rada na wstępie: kup duży zapas Ajaxu, Domestosa i papierowych ręczników :twisted: Vitopar podobno masz.

NieE. Vitopar wypsikałam na zasikany przez (prawdopodobnie) Meonika dywanik w pokoju u Młodej.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Pon paź 11, 2010 11:43 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Nie ma sprawy, przyniosę ci ten mój nowy. Po oddaniu Juliana nie będzie mi już do niczego potrzebny :twisted:

Wielbłądzio

Post » Pon paź 11, 2010 13:12 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Wielbłądzio pisze:Nie ma sprawy, przyniosę ci ten mój nowy. Po oddaniu Juliana nie będzie mi już do niczego potrzebny :twisted:

Moje poczucie odpowiedzialności nie pozwala mi na takie zachowanie, tak więc pozostaw Juliana wraz z Vitoparem u Ciebie "na chacie". :mrgreen:

Marcelibu

Post » Pon paź 11, 2010 14:43 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Twoje poczucie odpowiedzialności 8O ??? A co to w ogóle jest za abstrakt :twisted: ???

Przecież ja go pewnego pięknego dnia w końcu uśpię. Albo odwiozę na Paluch. Albo wypuszczę pod śmietnik. Albo wywiozę na wieś. Albo oddam do klatki w wiadomej lecznicy pod 'opiekę' wiadomych osób :twisted:
Ostatnio edytowano Pon paź 11, 2010 19:21 przez Wielbłądzio, łącznie edytowano 1 raz

Wielbłądzio

Post » Pon paź 11, 2010 19:18 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Naprawili.
Ale tylko dlatego, że ok. godziny 19.20 zadzwoniłam do Tepsy i rzuciłam kolejne kilka wiązanek. Bo mieli być między 17.00 a 19.00, a nie przyszli. W systemie była zanotowana informacja, że pojawią się... w najbliższy czwartek 8O :roll:
Rzuciłam. Przyszli. Naprawili.
Nadal jestem wk*****na jak diabli, chociaż net już działa, a mruczący na kolanach Maciej z całych swoich sił stara się przekonać mnie, że nawet gdyby netu nadal nie było... to przecież mam jego i inne Dranie i mam je kochać, głaskać, tulić i całować - i to właśnie jest najważniejsze, a nie żadne tam awantury z głupią Tepsą :twisted:
Ma rację.

Tym razem spieprzony był zasilacz - i to wcale nie z winy kotów (gdyby był z ich winy, czyli sznur byłby pogryziony, to dawno sama bym to zauważyła i zaniosła go do naprawy, jak nieraz czyniłam). Wymienili. Ciekawe, co - i jak szybko od dziś - spieprzy się w następnej kolejności :twisted:

W kolejce czeka 150 spraw, które zawaliłam i nadal zawalam z powodu braku netu.
Najważniejsze są ogłoszenia dla Tulca, także za nie zamierzam się teraz zabrać.

Krowa-chowaniec znów ma krwawą szramę na nosie. Ciekawe, które tym razem jej przywaliło :roll:

Wielbłądzio

Post » Wto paź 12, 2010 7:47 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Dzień dobry :)

Jakiś czas temu, tuż po tym, jak kupiłam w zooplusie duży zapas (72 puszeczki) busiakowej Cosmy, Księżniczka Buszita stwierdziła, że nic z tego. Znudziło jej się, nie będzie jadła, teraz chce fileciki Sheby, ewentualnie Animondę Rafine. Co było robić :roll: , zamówiłam Animondę i Shebę. Zdążyłam je odebrać, kiedy Księżna zmieniła zdanie: Animonda i Sheba też się nie nadają. Przez kilka dni jadła wyłącznie suche. Wczoraj wieczorem, na próbę, wyłożyłam Busiaczkowi do miseczki Cosmę - i co? Wylizała do samego dna :twisted: No cóż, chyba szkoda, że w międzyczasie zdążyłam już połowę tej uprzednio wzgardzonej Cosmy rozdać :twisted:
Ale dobrze mi tak, mam za swoje. Nie trzeba było zwyczajnemu zabiedzonemu dachowcowi z radomskiego bidula przez parę lat uparcie wmawiać, że jest jakąś tam Królewną :twisted:

Oszczane drzwiczki szafki w kuchni :(

Wielbłądzio

Post » Wto paź 12, 2010 10:01 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Wielbłądzio pisze:Dzień dobry :)

Jakiś czas temu, tuż po tym, jak kupiłam w zooplusie duży zapas (72 puszeczki) busiakowej Cosmy, Księżniczka Buszita stwierdziła, że nic z tego. Znudziło jej się, nie będzie jadła, teraz chce fileciki Sheby, ewentualnie Animondę Rafine. Co było robić :roll: , zamówiłam Animondę i Shebę. Zdążyłam je odebrać, kiedy Księżna zmieniła zdanie: Animonda i Sheba też się nie nadają. Przez kilka dni jadła wyłącznie suche. Wczoraj wieczorem, na próbę, wyłożyłam Busiaczkowi do miseczki Cosmę - i co? Wylizała do samego dna :twisted: No cóż, chyba szkoda, że w międzyczasie zdążyłam już połowę tej uprzednio wzgardzonej Cosmy rozdać :twisted:
Ale dobrze mi tak, mam za swoje. Nie trzeba było zwyczajnemu zabiedzonemu dachowcowi z radomskiego bidula przez parę lat uparcie wmawiać, że jest jakąś tam Królewną :twisted:

Oszczane drzwiczki szafki w kuchni :(

Jeśli masz Animondę na zbyciu - chętnie odkupię.

Marcelibu

Post » Wto paź 12, 2010 10:52 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Wiesz, jest bardzo prawdopodobne, że za tydzień albo dwa Królewna znów zmieni zdanie :roll: :twisted: ... Poza tym mam tylko 8 sztuk saszetek w sosie, tacek (takich jak Ty zamawiasz)Buś nie tyka.

Wielbłądzio

Post » Wto paź 12, 2010 11:09 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Wielbłądzio pisze:Wiesz, jest bardzo prawdopodobne, że za tydzień albo dwa Królewna znów zmieni zdanie :roll: :twisted: ... Poza tym mam tylko 8 sztuk saszetek w sosie, tacek (takich jak Ty zamawiasz)Buś nie tyka.

No to chętnie wezmę, bo na razie nie uzbieram 100 zł., żeby zrobić zamówienie w Zooplusie.

Marcelibu

Post » Wto paź 12, 2010 12:08 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze: Wiesz, jest bardzo prawdopodobne, że za tydzień albo dwa Królewna znów zmieni zdanie :roll: :twisted: ... Poza tym mam tylko 8 sztuk saszetek w sosie, tacek (takich jak Ty zamawiasz)Buś nie tyka.

No to chętnie wezmę, bo na razie nie uzbieram 100 zł., żeby zrobić zamówienie w Zooplusie.

Monia czytaj ze zrozumieniem :twisted:
Znam Cię na tyle dobrze, żeby nie wierzyć, że u Lizia pewne deficyty to po Tobie i że teraz też to się właśnie ujawniło :mrgreen: Stawiam raczej na roztrzepanie i szczątki poczucia winy, że zamiast pracować - czytasz miau :wink:
Busieńki, jedynej istoty w naszym domostwie, która nie posiada skazy nadwagi, zagłodzić nie dam - co to to nie :twisted:
Ale znaj moją dobroć - masz priva ;)

Wielbłądzio

Post » Wto paź 12, 2010 13:13 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Zgadnijcie: co to jest płyn antystatystyczny :mrgreen: ?

A poza tym: Przemuś dostał dziś na obiad "ryżyk z jabłuszkiem i z jogurtkiem" :roll: :twisted:

Wielbłądzio

Post » Wto paź 12, 2010 14:03 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Glebokie wyrazy wspolczucia :twisted:
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

[poprzednia][następna]