Asia_Siunia pisze:mmk- zazdraszczam czasu na tyle rzeczy . Przy 2 dzieci nie ma czasu na swoje dżemiki czy suszenie ziół...(no moze by się i znalazł ale kosztem czego innego) Na dodatek ogródek przy domu też swój czas pochłania...
Ale ja twierdzę, że doba jest za krótka i nie daję rady wszystkiego zrobić

To się odbywa kosztem innych rzeczy. Dziwne priorytety ostanio mam

Inna sprawa, że potrafię radośnie iść do ogródka i ściąć wielki kosz ziół z myślą, że ich przygotowanie zajmie mi godzinkę, a siedzę nad nimi calutki dzień... Kilka razy juz taki numer zrobiłam... Ale za to koty mają frajdę, bo tyle ciekawych zapachów jest, jakiś robaczek zawsze się z ziołami zabierze

A zimą z przyjemnością się to wszystko zje

Tylko, że nie mam już miejsca na przechowywanie słoików, słoiki się kończą, a jeszcze gruszki z imbirem chciałam zrobić... I powideł trochę...
Powodzenia w pisaniu pracy!!! Wiem, że ciężko jest się za to zabrać, ale dobrze jest mieć już to z głowy.
SecretFire gratuluję musu! Nie lubisz białka w musie jabłkowym?
Coraz bardziej wierzę w Sekret. Zrobiłam kolejny test. Na wakacjach wybrałam sobie film, któy chciałabym obejrzeć i intensywnie myślałam o nim. A w zasadzie o dwóch filmach, bo nie mogłam się zdecydować

Po dwóch tygodniach TV zaczęła reklamować, że jeden z nich wkrótce wyświetlą, a następnego dnia Tż przyniósł z pracy pożyczoną płytę z drugim filmem. Nic nikomu nie mówiłam, a w ciągu trzech tygodni zobaczyłam oba filmy

Teraz myślę o wyjeździe na prawdziwy urlop, a taki wyjazd oznaczałby, że wszystko się ułożyło...