Holy:) kody promocyjne ZOOPLUS str.41

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon lis 01, 2010 17:54 Re: Holy-jest dobrze :)

Cześć Kasiu :1luvu:
Obrazek

asijek

Od: Wto lis 10, 2009 21:35

Post » Pon lis 01, 2010 21:01 Re: Holy-jest dobrze :)

asijek pisze:Będę zamieszczać na moim wątku kody promocyjne ZOOPLUSA , kto robi tam zakupy może zaoszczędzić nawet kupując w zooplus w innych krajach :wink:
Oto kody : ZPLS-471-TYK zooplus.de 10% zniżki plus eliminuje koszty przesyłki , ważny do 30.11
5EUR-AF-NC zooplus.de 5€ zniżki dla nowych klientów

dodaje kolejny kod : ZI5E-S4PR-DIR zooplus.it 5€ zniżki dla wszystkich , ważny ??? nie wiem do kiedy
Obrazek

asijek

Post » Pon lis 01, 2010 21:06 Re: Holy:) kody promocyjne ZOOPLUS str.41

Na niemieckim zooplusie jest fajna promocja puszek 400g Smilla tuńczyk, sardynki 3+3 gratis , do tego kod eliminujący koszty przesyłki i duza puszka wychodzi około 1,80 zł , to dobra relacja jakość/cena ;)
Obrazek

asijek

Post » Pon lis 01, 2010 21:15 Re: Holy:) kody promocyjne ZOOPLUS str.41

Qrka, fajne.. A to na wszystkie karmy? Jak to się podaje??
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon lis 01, 2010 21:20 Re: Holy:) kody promocyjne ZOOPLUS str.41

Kod na zooplus.de jest ważny na każde zamówienie a ten z zooplus.it tylko na karmy lub puszki. Wkleja je się będąc już w kasie , tam jest takie okienko na kody promocyjne i automatycznie zostaje odjęta kwota z kodu .
P.S
Właśnie zrobiłam zamówienie na zooplus.it i okazuje się , ze ten kod na zniżkę 5 euro eliminuje tez koszty wysyłki . Dziewczyny korzystajcie bo zawsze można przyoszczędzić :mrgreen:
Obrazek

asijek

Post » Śro lis 03, 2010 7:57 Re: Holy:) kody promocyjne ZOOPLUS str.41

Hej Kochane porannie!! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro lis 03, 2010 8:04 Re: Holy:) kody promocyjne ZOOPLUS str.41

Witaj Asiu! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Może jakies zdjatka Holy????
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw lis 04, 2010 7:51 Re: Holy:) kody promocyjne ZOOPLUS str.41

Przydałyby się! :kotek: :kotek:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto lis 09, 2010 7:23 Re: Holy:) kody promocyjne ZOOPLUS str.41

Ja tez was witam w ten deszczowy poranek :1luvu:
Postaram się dziś lub jutro zaprezentować moja małpę :mrgreen: . bo ostatnio nie mam czasu , "trafiły" mi się azzzzz 3 spotkania o prace , wiec musiałam się przygotować (jedno z nich mam dzisiaj popołudniu ,trzymajcie wasze szczęśliwe kciukaski) noi inne obowiązki :oops:
Ale podczytuje regularnie , po prostu nie mam kiedy usiąść spokojnie .Idę do was teraz dziewuszki podejrzeć co się dzieje :ok:
Obrazek

asijek

Post » Wto lis 09, 2010 7:51 Re: Holy:) kody promocyjne ZOOPLUS str.41

Asiu-trzymamy mocno!!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto lis 09, 2010 7:56 Re: Holy:) kody promocyjne ZOOPLUS str.41

Hej Asieńko, to mocno trzymam za pracę kochana!!!! :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt lis 12, 2010 10:03 Re: Holy:) kody promocyjne ZOOPLUS str.41

No nasza Asia zaniemówiła 8O
Pisz tu szybko-jak z pracą? :evil:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob lis 13, 2010 7:50 Re: Holy:) kody promocyjne ZOOPLUS str.41

No właśnie, zaniemówiła na dobre.. :roll:
Asiu??
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob lis 13, 2010 10:21 Re: Holy:) kody promocyjne ZOOPLUS str.41

Eeeee tam zaraz zaniemówiła :mrgreen:
Byłam na "przesłuchaniu" i mam czekać na ewentualny tel - wiadomo o co chodzi - nie zadzwonią . :cry:
Poza tym moja córa nie bardzo sobie radzi w szkole - głownie fizyka i ekonomia i wstyd się przyznać :oops: , ale nie pozostaje mi nic innego jak pomagać jej a to oznacza dla mnie czytanie tych wszystkich tematów , żeby moc ja przepytać muszę mieć jakieś pojecie o co chodzi. szukam wiadomości w necie , (same widzicie wstyd się przyznać bo zdaje sobie sprawę z tego , ze to ona sama powinna robić , ale wiem , ze nie zrobi , niestety taki tym , jak chcę żeby się poprawiła muszę jej dużo pomagać i kontrolować :evil: a dla mnie to oznacza , ze popołudniami siedzę przy książkach :evil: ) Nie wiem czy to wiek , ale mowie , proszę , ze nauka jest ważna itp , ale jak grochem o ścianę . jak trzymam rękę na pulsie i się poświęcam do tego stopnia to jakaś porawa jest , jak ja zostawię sama z książkami to nie wiem co robi , ale efekty mizerne .Na szczęście mamy sąsiadkę , którą jest w tej samej szkole , dziewczyna jest rok starsza i z fizyki miała 5 , poprosiłam ja o pomoc i się zgodziła . Zobaczymy czy moja alfa&omega otworzy mozg na fizykę :mrgreen: Bo na korepetycje za 30€ /45 min mnie nie stać.
Cala ta sytuacja uświadomiła mi , ze nawet pracy na cały etat nie mogę przyjąć , bo w takiej sytuacji kto jej pomoże ???
Mowie mam co ja z nią mam . Z matematyki ledwo 3 dostała a z biologii 2 . Najlepiej jej idzie angielski i niemiecki.
Wiec dziewczynki nie dziwcie się jak się nie odzywam troszku , bo ostatnio jakoś się tak porobiło , ze nie pracuje a czasu mi brak .
A jeszcze koleżanki mąż wyjechał do pracy na Sycylię jakiś czas temu i jej się nudzi samej , wiec czasami dzwoni do mnie i prosi a to o wizytę , a to o pójście z nią na zakupy -bo ma 2 letniego syna , ale tez i 16 letniego , wiec czasami zęby zaciskam i idę , taka już jestem niestety.
I tak wkolko coś.
Obrazek

asijek

Post » Sob lis 13, 2010 10:28 Re: Holy:) kody promocyjne ZOOPLUS str.41

Asieńko-współczuję,choć doskonale Twoja córcię rozumiem-nienawidziłam nauk ścisłych z całego serca!
Ale,że biologii nie lubi??????
Fakt-musisz z Nia pracować,skoro sama takiej potrzeby nie czuje,inaczej może byc krucho!
Ale miło mi,że mimo wszystko znalazłas chwilkę czasu,żeby tu zajść

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]