Moderator: Estraven
redaf pisze:Apdejt Łomciakowy.
Panna sika do kuwetki. Plus pięć punktów.
Kupsko stawia w miejscu dowolnym. Minus pięć punktów.![]()
Kazałam następne - tfu! tfu! przez lewe ramię - kupsko wrzucić do kuwety i w niej zostawić. Macie jakieś inne pomysły?
Panna wykazła zza szafy. Plus pięć punktów.
Wlazła na regał z ksiązkami. Siedzi na wysokości dwóch metrów i łypie spode łba. Minus trzy punkty.![]()
Wykończy mnie, kalafior jeden.
Uprzejmie przypominam, że również w tej części naszego wątku rozmowy o literaturze i zupie Maryni nie są mile widziane
JoasiaS pisze:Chwila-moment i się Łomciak naprawi![]()
![]()
![]()

redaf pisze:Wpadnę do panny-partyzantki w weekend z pogadanką.
Monostra pisze:redaf pisze:Wpadnę do panny-partyzantki w weekend z pogadanką.
Może Plusza zabrać?

redaf pisze:Ja już naprawdę zupełnie na serio rozmyślałam o zabraniu wuja P. na gościnny występ
Monostra pisze:trzeba będzie Koć wysłać na poszukiwania.

A szczęśliwi opiekunowie będą mieli dwa wirtualne kotyredaf pisze:Monostra pisze:trzeba będzie Koć wysłać na poszukiwania.
Która dołoży wszelkich starań, żeby żadnego nie znaleźć.
I wrócić do domu jako jedynokot
sibia pisze:Ty zamiast koty wozić, weź lodówkę.

redaf pisze:Nie pomyslałam o tym, ale nowe mieszkanie ma taki areał, że dźwięk otwieranej w kuchni lodówki może być za regałem w salonie słabo słyszalny.
Zatem najpierw przeciągniemy lodówkę do salonu.
redaf pisze:sibia pisze:Ty zamiast koty wozić, weź lodówkę.
A wiesz, że to całkiem niekiepski pomysł.
Nie pomyslałam o tym, ale nowe mieszkanie ma taki areał, że dźwięk otwieranej w kuchni lodówki może być za regałem w salonie słabo słyszalny.
A jak to nie pomoże, Plusz Gończy nam będzie musiał zwierzynę w mateczniku wystawić
Nezia pisze:redaf pisze:sibia pisze:Ty zamiast koty wozić, weź lodówkę.
A wiesz, że to całkiem niekiepski pomysł.
Nie pomyslałam o tym, ale nowe mieszkanie ma taki areał, że dźwięk otwieranej w kuchni lodówki może być za regałem w salonie słabo słyszalny.
A jak to nie pomoże, Plusz Gończy nam będzie musiał zwierzynę w mateczniku wystawić
bedzie slychac
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, muza_51 i 15 gości