Moderator: Estraven
alus1 pisze:Problemem jest to, że on się nudzi. Nie zna zabawek. Udało mi się go namówić na piórka na patyczku ale już myszki wszelkiego rodzaju go nie kręcą.
Chat pisze:Moze chociaz jakas trawke mu posiej na pocieche?
JoasiaS pisze:alus1 pisze:Problemem jest to, że on się nudzi. Nie zna zabawek. Udało mi się go namówić na piórka na patyczku ale już myszki wszelkiego rodzaju go nie kręcą.
Ala, Sznycek też nie znał zabawek i dłuższy czas wielkimi oczami patrzył na Michała bawiącego się kotami. Ale któregoś dnia sam ruszył do zabawy. Teraz sam się domaga, by się z nim trochę pobawić sznurkiem lub wędką z piórkami. Generalnie fajne jest to, co ucieka lub chowa się pod dywanik. Z Nero nikt się nigdy nie bawił, więc to zrozumiałe, że nie wie za bardzo o co chodzi
.
Joasia
alus1 pisze:Chat pisze:Moze chociaz jakas trawke mu posiej na pocieche?
trawki nasiona i pokombinuję z wysiewem.

Elwirka pisze:alus1 pisze:Chat pisze:Moze chociaz jakas trawke mu posiej na pocieche?
trawki nasiona i pokombinuję z wysiewem.
Moje wolą owies lub pszenicę. Szybko rośnie w każdych warunkach i jest tańsza niż kupowana gotowa trawa.
Spróbuj zrobić kuleczki z papieru.
![]()
alus1 pisze:A żebyś widziała jak patrzy na Mychę która dostaje pierdolca wieczornego z bieganiem jak szalona, no coś pięknego![]()
A jaki jest zdziwiony gdy panna zaczęła latać za jego długaśnym ogonkiem
JoasiaS pisze:alus1 pisze:A żebyś widziała jak patrzy na Mychę która dostaje pierdolca wieczornego z bieganiem jak szalona, no coś pięknego![]()
A jaki jest zdziwiony gdy panna zaczęła latać za jego długaśnym ogonkiem
Rozkręci się chłopak. Obydwoje będą dostawać wieczornej głupawy
![]()
Joasia
JoasiaS pisze:Co nowego na dokoceniowym froncie?
Joasia
alus1 pisze:Ale najpiękniejsze jest to, że Neruś po 2 dniach ignorowania (prawie) mnie wczoraj ze świergoczącym miaukiem przyleciał i wtulił się we mnie gdy zawędrowałam już w końcu do łóżka. To było takie słodkie i piękne że aż mi się ciepło zrobiło na serduszku.
Chat pisze:Moi znajomi tez mieli taka kocio-psia szajke zlodziejska. Jak wracali po pracy do domu, zastawali otwarta zamrazarke, na podlodze krwawe smugi, rozwleczone po katach smutne resztki padliny no i zaspanych autorow masakry
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 13 gości