Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
redaf pisze:Nie musiałam go nawet ugryźć, żeby udowodnić że jestem większa.
redaf pisze:Zębami może robić.
Dwa razy mi zrobił.
Testowo - co ja na to?
Ale po pogadance wychowawczej odpuścił.
Nie musiałam go nawet ugryźć, żeby udowodnić że jestem większa.
galla pisze:Bosz, powinnam madre wyprowadzić z domu na tydzień, przeprowadzić się do niej i zająć się zapoznawaniem kotów i czynnościami towarzyszącymi temu procesowi.
Potem ściągnąć madre na powrót do domu.
Inaczej będę miała wesoło, coś czuję
redaf pisze:galla pisze:Bosz, powinnam madre wyprowadzić z domu na tydzień, przeprowadzić się do niej i zająć się zapoznawaniem kotów i czynnościami towarzyszącymi temu procesowi.
Potem ściągnąć madre na powrót do domu.
Inaczej będę miała wesoło, coś czuję
Nie panikuj!
Przecież gość dopiero dwa dni temu jaja stracił.![]()
U mnie może siedzieć do 21go, bo 22go wyjeżdżamy - do tego czasu mu na pewno mołojeckiej fantazji ubędzie
galla pisze:Co do czasu pobytu - fajnie, gdyby mógł wytracać u Ciebie testosteron nieco dłużej, ale mówiłam tydzień i nie chcę być gołosłowna![]()
cortunia pisze:nadrabiam miliony zaległości znów
redaf pisze:galla pisze:Co do czasu pobytu - fajnie, gdyby mógł wytracać u Ciebie testosteron nieco dłużej, ale mówiłam tydzień i nie chcę być gołosłowna![]()
A ja Ci go wcześniej niż 21go wieczorem nie oddam. O.![]()
redaf pisze:Może do tego czasu też mu się żołąd trochę wypełni.
Bo inaczej Ci madre z torbami puści
Szwagierka dobrze gada!skaskaNH pisze:Wnioskując po kształtach Koć i Plusia, to nie tylko żołąd, ale i boczki, i inne tu i ówdzie też mu sie wypełniąredaf pisze:
Może do tego czasu też mu się żołąd trochę wypełni.
skaskaNH pisze:Wnioskując po kształtach Koć i Plusia, to nie tylko żołąd, ale i boczki, i inne tu i ówdzie też mu sie wypełniąredaf pisze:
Może do tego czasu też mu się żołąd trochę wypełni.
Fri pisze:gattara pisze:Ooo, wątek jakby nowy, a same znajome pyszczydła
![]()
a i uryną wonieje jakoś tak... znajomo?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 58 gości